TwoXTen

TwoXTen is een eenvoudige afstandsbediening met 10 grote toetsen. Behalve direct kan de TwoXTen ook scannend bediend worden, met één of twee schakelaars. De lampjes op de toetsen gaan dan één voor één branden en met de schakelaar kan de gewenste functie geactiveerd worden. De TwoXTen kent verschillende scanpatronen. Voor mensen met een visuele beperking is ook auditief scannen mogelijk: voor elke functie kan dan een korte spraakboodschap worden ingesproken.

De TwoXTen heeft 2 niveaus en plaats voor maximaal 18 IR-commando’s. Deze IR-signalen kunnen eenvoudig worden overgenomen van de originele afstandsbedieningen van uw apparatuur. Het is ook mogelijk macro’s te maken. Met behulp van één toets worden dan meerdere signalen achter elkaar verzonden. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk rechtstreeks een teletekstpagina op de televisie op te roepen.

De TwoXTen kan ook uitgerust worden met een Easywave RF zender.

De TwoXTen heeft een robuuste behuizing met bevestigingsmogelijkheid. De voorzijde is voorzien van een folie waaronder een kaartje met toetslabels kan worden geschoven.

Technische gegevens
Afmetingen: 170 x 75 x 25 mm
Afmetingen toetsen: 16 x 16 mm
Gewicht: 500 gram
Voeding: 3 AA batterijen
Aantal functies: max. 2×9
Signalen: IR en RF (optioneel)
Aansluitingen: 2x 3,5 mm jack
Ingebouwde microfoon en speaker
Auditieve terugkoppeling

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag