Koffer Omgevingsbediening

Deze koffer is uitermate geschikt voor het speciaal onderwijs of activiteitencentrum. De koffer bevat producten voor het opzetten van speelse activiteiten voor het leren omgaan met schakelaars, het bedienen van apparaten en speelgoed, maar vooral ook het ‘meedoen’ in een groep. Door de inhoud van de koffer te combineren met alledaagse elektrische apparaten of speelgoed kunt u uiteenlopende groepsactiviteiten creëren, waarmee voorwaarden getraind worden zoals beurt nemen, actie-reactie en zelfredzaamheid.

Inhoud:
– Powerlink 4
– Jelly Beamer
– Jelly Bean Twist
– 2 Batterijonderbrekers
– Ideeën voor activiteiten

De koffer bevat 2 eenknops schakelaars. De Jelly Bean is een eenvoudige schakelaar met verwisselbare kapjes in verschillende kleuren. De Jelly Beamer is draadloos, zodat deze gemakkelijk doorgegeven kan worden in de klas.

Door elektrische speelgoedjes aan te passen met de batterijonderbrekers creëert u zelf leuke of functionele (actie-reactie) activiteiten. U plaatst eenvoudig het koperen schijfje tussen de batterij en het batterijcontact en sluit vervolgens een schakelaar aan.

Met de Powerlink maakt u elk elektrisch apparaat schakelaarbedienbaar. Op de Powerlink kunnen twee apparaten worden aangesloten, eenvoudig door de stekker in het stopcontact op de Powerlink te steken. Daarnaast kunnen twee schakelaars op de Powerlink aangesloten worden. Elk van de schakelaars stuurt een aangesloten apparaat aan.

Doordat vrijwel elk apparaat met een standaard stroomkabel op de PowerLink kan worden aangesloten, zijn veel activiteiten denkbaar. Denk bijv. aan het maken van sapjes met een blender. Daarbij kunnen leerlingen het aangesloten apparaat beurtelings activeren, leren twee apparaten te activeren in de juiste volgorde, of de vrijheid ervaren om zelf een keuze te maken tussen twee activiteiten.

De Powerlink is voorzien van een ‘Switch Latch and Timer’ (SLAT) functie. Daarmee kunt u de reactie van de aangesloten apparaten aanpassen, zodat ze ingeschakeld blijven zolang de schakelaar ingedrukt wordt gehouden, of na activeren een bepaalde tijd ingeschakeld blijven, of pas uitgeschakeld worden na een tweede activering.

Al deze producten zijn verpakt in een stevige koffer. Zo kunnen ze veilig in meerdere groepen gebruikt worden zonder dat er onderdelen kwijt of beschadigd raken. Om uw creativiteit te prikkelen en u met uw groep op weg te helpen, vindt u in de koffer ook een groot aantal leuke ideeën voor activiteiten waar u direct mee aan de slag kunt.

Uitproberen
U kunt de Koffer Omgevingsbediening 2 weken op zicht ontvangen.

 

De Koffer Omgevingsbediening is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag