Gewa One

Gewa One is een veelzijdige maar uiterst gebruiksvriendelijke afstandsbediening en telefoon in één. De Gewa One is volledig op deze functies toegespitst en heeft dus geen ingewikkelde aanvullende functies.

U bedient apparaten in huis via het aanraakscherm van de Gewa One, maar u kunt ook een externe schakelaar naar keuze gebruiken. Symbolen, kleuren en spraakopnames helpen u snel de juiste knop te vinden.

De Gewa One is volledig programmeerbaar. U bepaalt zelf hoe u pagina’s indeelt, hoe de knoppen op het scherm eruit zien en wat ze doen. Maak knoppen bijvoorbeeld extra groot zodat u geen schakelaar hoeft te gebruiken, of juist extra klein zodat er veel op het scherm passen.

De Gewa One kan uiteenlopende apparatuur bedienen, zoals een tv, muzieksysteem, lampen, bed en deuropener. De knoppen op het scherm kunnen een IR of RF signaal uitzenden, of verwijzen naar een andere pagina. Het is ook mogelijk macroknoppen te programmeren, die achtereenvolgens meerdere signalen uitzenden. Voor uw tv en andere apparaten met een infrarood afstandsbediening kunt u eenvoudig de signalen kopiëren van de originele bediening.

Voor bellen en sms’en hebt u geen aparte telefoon nodig. Steek een simkaart in de Gewa One en bel uw familie, vrienden of hulp eenvoudig met de Gewa One, door de juiste sneltoets te kiezen.

Voor het bedienen van de Gewa One met een schakelaar zijn verschillende methodes en instellingen voor scanning beschikbaar. Door geluiden bij de knoppen op te nemen, kunt u ook auditief scannen, wanneer u de knoppen op het scherm niet goed kunt zien. U hoort dan achtereenvolgens de functies en gebruikt uw schakelaar als u de gewenste functie hoort.

De Gewa One is volledig op afstand via een online omgeving in te richten. Dat maakt het ook mogelijk om u gemakkelijk op afstand te ondersteunen. Voor het synchroniseren en maken of terugzetten van back-ups is een wifi internetverbinding nodig. Voor verder gebruik is een internetverbinding niet noodzakelijk.

Technische gegevens
Mobiele bedieningsunit:
Schermformaat: 6,2 inch
Afmetingen: 166 x 83 13,3 mm
Gewicht: 267 gram
Multibox:
Afmetingen: 108 x 67 x 22 mm
Gewicht: 153 gram
Signalen: IR, RF
Aansluitingen 2x 3,5 mm jack voor schakelaar of relais, koptelefoon

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag