Control Prog

De Control Prog is een kleine universele afstandsbediening die werkt op basis van infrarood signalen. Met behulp van de Control Prog kan een groot aantal apparaten op afstand bediend worden. Te denken valt aan de telefoon, gordijnen, deuren, lift, televisie e.d. Op deze manier kan de zelfstandigheid van veel motorisch gehandicapten vergroot worden. Het Infrarood signaal is heel krachtig en hoeft niet gericht te worden, zoals bij een gewone afstandsbediening wel moet.

Op 15 bladzijden of niveaus kunnen 241 functies worden opgeslagen. Codes van andere afstandsbedieningen, zoals die van TV, video en DVD, kunnen door de Control Prog worden overgenomen. Er is een gecodeerd kanaal voor een beveiligde functie die vraagt om strikte autorisatie, zoals het openen van huisdeuren. Het maken van macro’s is ook mogelijk. Zo kunt u door het indrukken van een toets bijvoorbeeld rechtstreeks een teletekstpagina op de televisie oproepen.

De Control Prog heeft diverse instelmogelijkheden om het gebruik te vereenvoudigen. Gebruikers die niet in staat zijn de toetsen direct te bedienen, kunnen het apparaat scannend bedienen met één of twee schakelaars. De Control Prog kent twaalf scanmodi.

Om het onthouden van de verschillende functies en niveaus gemakkelijker te maken, kan een persoonlijke symbolenkaart in het apparaat worden geschoven.

De Control Prog wordt geleverd met afdekraster en halssnoer.

Technische gegevens
Afmetingen: 134 x 70 x 25 mm
Gewicht: 180 gram incl. batterijen
Signalen: IR
Aantal functies: 241
Voeding: 4 x 1,5V Alkaline

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag