Control Omni

De Control Omni is een geavanceerde maar gebruiksvriendelijke afstandsbediening met aanraakscherm. De toetsen op het scherm zijn voorzien van duidelijke iconen of tekst. Het apparaat is voorzien van sterke infraroodzender en kan ook Z-Wave-signalen uitzenden. Daarnaast heeft de Control Omni een ingebouwde mobiele telefoon, waarmee de gebruiker kan bellen en sms’en.

Behalve met het aanraakscherm kan de Control Omni scannend bediend worden met één of twee externe schakelaars. Ook auditief scannen met opgenomen spraak is mogelijk, de functies worden dan één voor één uitgesproken.

De Control Omni kan zowel infrarood- als Z-Wave-signalen uitzenden. IR-signalen kunt u gebruiken voor het bedienen van apparaten die zich in dezelfde ruimte bevinden als uzelf, denk aan lampen of de televisie. Infraroodcodes worden eenvoudig ingeleerd met behulp van de originele afstandsbediening. Daardoor kan de Control Omni met vrijwel elk infraroodapparaat gebruikt worden. Z-Wave is een technologie gebaseerd op radiosignalen. Deze signalen gaan ook door muren heen, zodat u ook apparaten kunt bedienen die zich in een andere ruimte bevinden. Als het uitgezonden signaal is ontvangen en de taak is uitgevoerd, geeft de Control Omni een terugmelding in de vorm van tekst, symbolen of spraak.

De Control Omni heeft een ingebouwde gsm-functie, zodat u geen externe (infraroodbedienbare) telefoon meer nodig heeft. Om deze functie te kunnen gebruiken, plaatst u eenvoudig uw simkaart in het apparaat en sluit u een headset of Speakerbox aan. U kunt met de Control Omni zowel bellen als sms’en. Bij het schrijven van sms-berichten wordt u geholpen door een woordvoorspeller.

Met de oproepfunctie kan met slechts één druk op een knop een alarmsignaal worden uitgezonden over een of meer kanalen: IR, RF, relais, sms of telefoon. In het laatste geval belt de Control Omni automatisch naar een voorgeprogrammeerd nummer.

Het dynamische scherm van de Control Omni kan eenvoudig en volledig naar eigen inzicht worden ingericht. De snelste manier om dit te doen, is gebruik te maken van de meegeleverde standaardpagina’s voor veelgebruikte apparaten. Aan deze pagina’s hoeft u alleen nog de codes van uw eigen apparaten te koppelen. Het is ook mogelijk macro’s te maken. Zo kunt u door het indrukken van één toets bijvoorbeeld direct een teletekstpagina op de televisie oproepen, of met behulp van Z-Wave alle lichten in uw huis aandoen.

Met behulp van verschillende aanvullende instellingen kan het apparaat optimaal toegankelijk worden gemaakt voor de gebruiker. Bijna al deze instellingen kunnen door de gebruiker zelf gewijzigd worden. Indien gewenst kunnen de instellingen ook afgeschermd worden.

Control Omni Speakerbox
De Control Omni Speakerbox bestaat uit een speaker en microfoon, speciaal voor de Control Omni. Door de Speakerbox bij het hoofd te monteren, bijv, op de rolstoel, kan de gebruiker telefoneren zonder iets om het hoofd of in het oor te hoeven dragen.

Technische gegevens
Afmetingen: 140 x 75 x 25 mm
Signalen: IR en RF (Z-Wave)

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag