2Speak

2Speak is een omgevingsbediening die reageert op stemcommando’s. Bedien verlichting, tv, intercom, deuren, gordijnen, lift, bed, telefoons etc. met alleen uw stem.

2Speak kan een uitstekend alternatief zijn voor mensen die anders zijn aangewezen op scannende bediening, maar daar moeite mee hebben, of voor mensen die al gewend zijn aan spraakbediening.

Spraakherkenning
De spraakherkenning van 2Speak is sprekeronafhankelijk en hoeft uw stem niet aan te leren. Wie de commando’s kent, kan 2Speak direct gebruiken. De 2Speak wordt geleverd met een groot aantal standaardcommando’s, maar u kunt uw commando’s ook zelf kiezen.

De 2Speak werkt zeer betrouwbaar. Bovendien is voor het herkennen van de stemcommando’s geen internetverbinding nodig, zoals voor bijvoorbeeld Siri en Google Assistent het geval is.

Terugkoppeling
2Speak is voorzien van een display, maar geeft ook auditieve terugkoppeling over waar in het menu u zich bevindt. Het apparaat hoeft dus niet in uw gezichtsveld geplaatst te zijn. Het scherm blijft waar mogelijk uitgeschakeld en gaat alleen aan als er belangrijke informatie moet worden gecommuniceerd, zoals een telefoonnummer in de vrije kiesmodus, een oproep of afspraak.

Signalen
2Speak kan IR en RF signalen zenden. Voor RF heeft de 2Speak een optioneel ingebouwde Eldat-zender. Daarnaast heeft 2Speak een 3,5 mm relaisaansluiting, waarop u bijvoorbeeld een oproepsysteem kunt aansluiten.

Telefoneren
U kunt met de 2Speak een infrarood telefoon bedienen zoals de Remoset DECT-telefoon.

Programmeerbaar
De 2Speak is programmeerbaar via de pc, maar eenvoudige functiewijzigingen zijn mogelijk op de 2Speak zelf. In totaal kan 2Speak ca. 1000 spraakopdrachten herkennen. U kunt zelf bepalen welke commando’s u gebruikt en ook welke terugkoppelingen u wilt ontvangen.

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag