Nu leverbaar: Tobii I12 en I15

08-08-2013

Eind juni kondigde Tobii twee nieuwe dynamische systemen aan: de I12 en I15. Deze zijn nu leverbaar.

Het indrukwekkende geluid, de sterke IR-zender, twee ingebouwde camera’s, telefoniemogelijkheden, uitgebreide aansluitmogelijkheden, hot swappable accu’s, de slimme slaapstand en het robuuste ontwerp maken de I12 en I15 tot zeer krachtige communicatiehulpmiddelen.

Het platte “tabletachtige” ontwerp sluit aan bij de huidige designtrends. Dankzij het beperkte gewicht, de ingebouwde standaard en een ingebouwde handgreep zijn ze bovendien uiterst flexibel en gemakkelijk meeneembaar.

Uniek is de optioneel ingebouwde module voor oogbesturing. In het gekantelde gedeelte onder het scherm bevinden zich dan de camera’s die de oogbewegingen registreren. Aan het uiterlijk van het apparaat verandert hiermee dus niets. De volledige integratie van de module, zonder externe aansluitpunten of losse kabels, maken ook de oogbesturingsmodule zeer betrouwbaar.

Een belangrijke nieuwe functie is de mogelijkheid het hulpmiddel met behulp van de ogen uit de slaapstand te halen en in slaapstand te zetten, door naar een “knop” buiten het scherm te kijken. Dankzij de slaapstand gaan de accu’s extra lang mee en is het apparaat altijd direct klaar voor gebruik.

Meer informatie over de I12…
Meer informatie over de I15…

 

Terug naar het nieuwsoverzicht