• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Nieuwe controllers voor Luminea

02-03-2022

BJLive! heeft nieuwe versies uitgebracht van hun twee grootste SHX controllers: de gekleurde dobbelsteen en de gekleurde knoppenmat. Beide bedieningen zijn nu ook geschikt voor Luminea.

Wat is Luminea?

Luminea is een unieke serie snoezellampen die reageren op plaatjes en activiteiten in de speciale Luminea app. Behalve de app zijn er ook diverse controllers, zoals een knoppenpaneel en nu dus ook de dobbelsteen en mat. Hiermee kan uw cliënt, leerling, zoon of dochter helemaal zelf spelen met licht en kleur. Met Luminea creëert u eenvoudig een kleinschalige interactieve snoezelruimte, zónder computersysteem of technische installatie. Er zijn uiteenlopende Luminea lichtelementen verkrijgbaar, zoals een bubbelbuis, lichtslierten, verlichte ballenbak en verschillende soorten lampen.

Vloermat en dobbelsteen

De nieuwe knoppenmat is, net als de dobbelsteen, nu helemaal draadloos. Verander de kleuren van het licht door op de mat van kleur naar kleur te stappen of te springen. Bedien een lichtelement apart of verander alle lichten tegelijk.

De nieuwe dobbelsteen is beschikbaar in twee formaten. Verander de kleuren van het licht door de dobbelsteen te kantelen of (meer willekeurig) te gooien. Schuif op elk vlak een picto achter het plastic venster om de dobbelsteen te personaliseren of aan de activiteit aan te passen.