Neem Mobii mee naar elke groep!

10-11-2020

Wij horen dat onze omiVista Mobii nu extra dankbaar wordt ingezet in de gehandicaptenzorg en in verpleeghuizen. Het fijne aan dit verrijdbare interactieve projectiesysteem is dat u het gemakkelijk mee kunt nemen naar verschillende groepen, en kunt toepassen voor spelen en bewegen op de vloer, maar ook aan tafel.

De Mobii projecteert beelden op een tafel of vloer, die reageren op beweging. De hoeveelheid activiteiten is enorm: standaard ruim 300, met verschillende effecten.

Met automatische speellijsten kan Mobii uw cliënten bezighouden, zodat u even tijd hebt voor wat anders. Een druk op de knop is genoeg om cliënten te laten spelen, bewegen of juist ontspannen – een uitkomst in deze hectische tijd. En hebt u (straks weer) meer tijd? Maak dan persoonlijke of thematische activiteiten met eigen foto’s, filmpjes en muziek.

Kortom: een ideale besteding van uw eindejaarsbudget, voor nu én voor straks.

Demo of zelf uitproberen?
Wij snappen het als u ons in de huidige omstandigheden niet kunt ontvangen. Maar dat hoeft geen probleem te zijn! Wij zijn inmiddels bedreven in het geven van online demonstraties. Ook kunnen wij de Mobii bij u afleveren en u aansluitend een demonstratie op afstand geven, waarna u de Mobii nog 2 weken met uw cliënten kunt uitproberen. Grijp deze kans door ons een mailtje te sturen.

Tijdelijk behoefte aan zo’n makkelijk en breed inzetbare dagbesteding? Vraag dan naar onze huurmogelijkheden.

Kijk op interactiefsnoezelen.nl/omivista voor meer informatie, video’s en ervaringen.