Maatregelen i.v.m. coronavirus

16-03-2020

Laatste update: 28-04-2020

In navolging op het kabinetsbesluit van 16 maart heeft ook rdgKompagne maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Om onze vaak kwetsbare cliënten te beschermen, willen wij uiteraard extra zorgvuldig met de richtlijnen omgaan.

Tegelijk zijn wij ons ervan bewust dat onze hulpmiddelen erg belangrijk zijn voor het welzijn van onze cliënten, zeker in deze tijd. We doen er dan ook alles aan om onze cliënten zo goed als mogelijk te kunnen blijven helpen.

Tot het besmettingsrisico is geweken, proberen wij zoveel mogelijk adviezen en instructies op afstand te realiseren via een beeldverbinding. Maar wanneer nodig, kan een passing ook op locatie doorgaan. Met beschermingsmiddelen en een aangepaste werkwijze kunnen we u veilig bezoeken, voor u, voor onszelf en voor onze andere cliënten. Ook afleveringen van hulpmiddelen kunnen doorgaan. Daarbij zal de aanbevolen veilige afstand worden gerespecteerd. Aansluitend organiseren wij dan de instructie via beeldverbinding. Onze medewerkers zullen u uitleggen hoe dat in zijn werk gaat.

De contacten op locatie proberen wij tot een minimum te beperken, zodat we cliënten veilig kunnen blijven bezoeken wanneer dat echt nodig is. We hopen hierbij op uw begrip.

Wij werken nu al 6 weken op deze alternatieve manier en dat wordt erg goed ontvangen. We zijn dus gewoon beschikbaar voor passingen, voel u vooral niet geremd om ons te benaderen!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht