Maatregelen i.v.m. coronavirus

16-03-2020

Laatste update: 24-03-2020

In navolging op het kabinetsbesluit van 16 maart heeft ook rdgKompagne maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Om onze vaak kwetsbare cliënten te beschermen, willen wij uiteraard extra zorgvuldig met de richtlijnen omgaan.

Tegelijk zijn wij ons ervan bewust dat onze hulpmiddelen erg belangrijk zijn voor het welzijn van onze cliënten, zeker in deze tijd. We doen er dan ook alles aan om onze cliënten zo goed als mogelijk te kunnen blijven helpen.

Tot het besmettingsrisico is geweken, zullen wij proberen zoveel mogelijk adviezen en instructies op afstand te realiseren via een beeldverbinding. Afleveringen van hulpmiddelen kunnen doorgaan, maar daarbij zal de aanbevolen veilige afstand worden gerespecteerd. Aansluitend proberen wij dan via beeldverbinding de instructie te organiseren. Onze medewerkers zullen u uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. In de afgelopen week hebben wij al positieve ervaringen opgedaan met zowel advisering als instructie op afstand.

Door deze manier van werken proberen wij de persoonlijke contacten tot een minimum te beperken. Dat geeft ons de mogelijkheid om, daar waar de urgentie hoog is en er geen andere opties zijn, de werkzaamheden toch veilig op locatie te verrichten.

Onze workshops, clinics en demonstraties t/m 1 juni worden afgezegd.

Staat er al een afspraak met u gepland, dan krijgt u van ons bericht hoe die zal worden ingevuld. Hebt u nog vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij hopen op uw begrip. Laten we er met z’n allen het beste van maken!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht