Kleiner, lichter en meer functies: de nieuwe Smart

24-07-2014

Binnenkort is hij leverbaar: de nieuwe Smart van Jabbla. Op de Supportbeurs konden de vele bezoekers hem al zien en uitproberen.

Net als zijn voorganger is de Smart 3 een zakformaat communicatiehulpmiddel met een helder scherm en een stevige trendy behuizing. Dankzij het formaat en gewicht is hij gemakkelijk meeneembaar.

De Smart 3 is kleiner en lichter dan zijn voorganger, maar heeft een groter scherm. De Smart 3 bevat de Mind Express 4 software, waardoor de functies sterk zijn uitgebreid. Het apparaatje is bovendien voorzien van een ingebouwde camera, waarmee de gebruiker zelf foto’s kan maken, en een IR-module, zodat het ook als afstandsbediening gebruikt kan worden. Het is ook mogelijk met de Smart 3 te telefoneren. Daarvoor kan via Bluetooth een externe mobiele telefoon aan de Smart gekoppeld worden.

Optioneel kan de Smart 3 gecombineerd worden met Eddy, een klein draadloos display dat dienst kan doen als meeleesscherm. Eddy geeft alle tekst weer die op de Smart wordt getypt en kan die, op commando van de gebruiker, ook uitspreken. Dit kan handig zijn voor privégesprekken, of juist voor groepsgesprekken.

Meer informatie…

 

Terug naar het nieuwsoverzicht