Kerstgroet

22-12-2022

Kerstmis staat weer voor de deur en het einde van 2022 is in zicht. Het was wederom een bewogen jaar, maar er zijn ook weer genoeg mooie dingen gebeurd.

Wij zijn trots op wat we voor onze cliënten kunnen betekenen en werken er hard aan onze dienstverlening continu te verbeteren. Dit jaar hebben we dat o.a. gedaan door de invoering van een nieuwe ‘ultraspoed’ procedure voor mensen met ALS en de ontwikkeling van een ‘Proefvocabulaire’ voor beginnende communiceerders. Ook hebben we belangrijke stappen gezet voor het verbeteren van de communicatiemogelijkheden voor patiënten op de Intensive Care en bieden we met onze interactieve materialen nieuwe ontwikkelkansen voor steeds meer cliënten.

In mei namen we na 12,5 jaar afscheid van onze directeur/bestuurder Peter Ossenkoppele en verwelkomden we Eric Schonewille. En in juni konden we elkaar eindelijk weer eens treffen op de Supportbeurs.

Met de nodige uitdagingen maar vol goede moed maken we ons op voor het nieuwe jaar. We hopen dat u warmte vindt bij elkaar en er samen mooie dagen van kan maken. We zien u heel graag terug in 2023, laten we er samen weer het beste van maken!

Wij wensen u en uw familie veel warmte voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en hopelijk tot ziens in 2023.

 

NB: Op tweede kerstdag, maandag 26 december, zijn wij gesloten. Op donderdag 29 december zijn wij i.v.m. de jaarovergang verminderd bereikbaar. Onze excuses voor eventueel ongemak.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht