omiVista voor EMB

omiVista voor Dementie

omiVista voor Autisme

omiVista in de Revalidatie

omiVista in het Onderwijs

omiVista gefilmd

 

omiVista in Wooncentrum Savant Alphonsus in Helmond

In Woonzorgcentrum Savant Alphonsus in Helmond is de omiVista een groot succes. Speciaal voor dit centrum hebben wij de projectie ingericht met foto’s van het Helmond van vroeger. In het filmpje ziet u heel mooi hoe bij deze oude beelden hele verhalen loskomen. De mogelijkheid om persoonlijke activiteiten te maken is uniek voor de omiVista en kan vooral voor dementerende ouderen bijzonder waardevol zijn.

 

Leerlingen van Onderwijscentrum Het Roessingh leven zich uit met de omiVista.

Op het podium van de school heeft rdgKompagne een tweetal interactieve projecties geïnstalleerd, een omiVista en een omiBeam. Deze systemen projecteren beelden op de vloer en wanden van het podium. Leerlingen kunnen allerlei audiovisuele effecten oproepen door te bewegen op de vloer of door lichtbundels te onderbreken. Zo kunnen de leerlingen door te lopen, schoppen, rijden, rollen, zwaaien, of welke beweging dan ook, educatieve spelletjes spelen, maar ook virtueel voetballen, drummen en nog veel meer. Het podium verandert hierdoor in een sensorische leeromgeving die bovendien uitnodigt tot bewegen, wat zeker niet voor alle leerlingen vanzelfsprekend is.

 

omiVista wint de National Dementia Care Award 2018

Het mobiele projectiesysteem omiVista Mobii is in de UK onderscheiden met een National Dementia Care Award in de categorie Outstanding Dementia Care Product. De National Dementia Care Awards is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door The Journal of Dementia Care, een tijdschrift voor professionals die werken met mensen met dementie. De Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor de mensen die er op uitzonderlijke wijze voor zorgen dat betere en persoonlijkere zorg realiteit wordt.

 

omiVista in beeld

 

 

Bekijk meer video’s van de omiVista