Een omiVista in uw plafond

Eén van de unieke eigenschappen van onze omiVista is natuurlijk het mobiele hooglaagsysteem. Daarmee rijdt u omiVista gemakkelijk naar verschillende afdelingen en projecteert u op zowel vloer als tafel. Maar de omiVista is ook nog steeds leverbaar als vaste plafondinstallatie. De vormgeving van deze ‘Install’-versie is nu geheel vernieuwd.

Vibreren via Bluetooth

De vibro-akoestische kit van SHX is er nu ook in een Bluetooth uitvoering. Hiermee kunt u nu ook spectaculair geluid en trillingen toevoegen aan kleinschalige snoezelruimtes, of trilelementen op zichzelf staand gebruiken. Muziek en geluid zijn dan niet meer alleen te hóren, maar door het hele lijf te vóelen.

Spel, samenspel en inzicht met oogbesturing

Het nieuwe Magic Eye FX bevat maar liefst 40 nieuwe activiteiten voor oogbesturing, maar ook interessante mogelijkheden voor samenspel en het maken van opnames. 

Workshop Interactief/Therapeutisch snoezelen

Wilt u méér kunnen doen met uw cliënten met beperkte mogelijkheden? Zou u het begrip Snoezelen meer diepgang willen geven? Wilt u ervaren hoe u interactie creëert in een snoezelruimte, hoe u klassieke elementen kunt inzetten voor educatie of therapie, en hoe u met nieuwe elementen iedereen kan laten meedoen? Kom dan naar onze nieuwe workshop Interactief/Therapeutisch Snoezelen!

Samenwerking Interactief snoezelen

De tweede SHX snoezelruimte in Nederland is een feit! Trotse bezitter is Rylana van der Kruijs van Crea Coaching. Zij liet haar nieuwe behandelruimte in Holtum door ons omtoveren tot een interactief beleefparadijs. Het wederzijdse enthousiasme over SHX heeft bovendien geleid tot een mooie samenwerking: vanuit haar ruime kennis en behandelervaring gaat Rylana voor ons workshops ‘Interactief Snoezelen met SHX’ verzorgen.

Start interactief snoezelen met een Lumineahoekje

Luminea is een unieke serie interactieve snoezellampen, die reageren op plaatjes en activiteiten in een speciale app. Met Luminea creëert u eenvoudig een kleinschalige, maar op groei voorbereide, interactieve snoezelruimte. Begin nu uw interactieve snoezelervaring met het Lumineahoekje!
Dementie

omiVista

SHX Snoezelruimtes

Acticomm

Kojo

Meer Interactief snoezelen

Contact

 

Interactief snoezelen is een initiatief van rdgKompagne. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs via het contactformulier hieronder, of via telefoonnummer 088 0310 390.

 

    Ik wil graag:


    Aanhef


         Vul a.u.b. minimaal de 4 cijfers van uw postcode in, zodat de adviseur van uw regio contact met u kan opnemen.

    Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u te kunnen opnemen. Wij vragen de 4 cijfers van uw postcode zodat wij uw vraag kunnen doorspelen aan uw regioadviseur. Uw gegevens worden niet overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.