Welkom bij rdgKompagne

 

Welkom bij rdgKompagne

Welkom op de website Interactief snoezelen van rdgKompagne! U bent op deze site terecht gekomen omdat u heeft gezocht naar carefactory.be of actiefbewegen.be. Care Factory gaat echter stoppen met haar dienstverlening en draagt vanaf juni 2023 al haar activiteiten over aan rdgKompagne. (lees het nieuwsbericht)

 

Wie is rdgKompagne?
rdgKompagne is in Nederland de grootste leverancier op het gebied van communicatiehulpmiddelen (of spraakcomputers), aangepaste bedieningen en omgevingsbediening voor mensen met een beperking. Daarnaast heeft rdgKompagne onder de noemer ‘Interactief snoezelen’ een breed assortiment van unieke materialen voor spel, ontwikkeling en therapie. Binnen deze productcategorie levert rdgKompagne al vele jaren de verschillende projectiesystemen van OM Interactive en zal dit nu dus ook gaan doen voor de Belgische markt. rdgKompagne heeft een speciaal adviesteam, Team UP, dat zich richt op advisering rondom interactief snoezelen.

Bij wie kunt u terecht?
Care Factory zal de komende tijd haar werkzaamheden overdragen aan rdgKompagne en bouwt vanaf juni 2023 haar activiteiten volledig af. Hieronder vindt u een overzicht met wie u vanaf 5 juni 2023 contact kunt opnemen.

 • Nieuwe adviezen/demonstraties in Vlaanderen:
  Neem contact op met Team UP via teamup@rdgkompagne.nl of via +31 88 0310333
 • Nieuwe adviezen/demonstraties in Wallonië:
  Neem contact op met Ludo Vandewal via ludo@carefactory.be of via +32 475 80 47 18
 • Vragen over en/of reparaties van systemen geleverd na 5 juni 2021 door Care Factory:
  Neem contact op met Ludo Vandewal via ludo@carefactory.be of via +32 475 80 47 18
 • Vragen over en/of reparaties van systemen geleverd vóór 5 juni 2021:
  Neem contact op met Team UP via teamup@rdgkompagne.nl of via +31 88 0310333

Wat kunt u van ons verwachten?
Op interactiefsnoezelen.nl vindt u informatie over de omiVista en de verschillende doelgroepen waarvoor u deze kunt inzetten. Ook kunt u inspirerende video’s bekijken en ervaringsverhalen lezen. rdgKompagne levert ook de andere projectiesystemen van OM Interactive, zoals de omiSky voor plafondprojectie en de omiReflex voor op de wand. Ook leest u meer over Team UP, het speciale adviesteam voor interactief snoezelen.

 

Ga door naar interactiefsnoezelen.nl/omivista