Doelgroepen

 

De Acticomm is ontwikkeld voor mensen die door een beperking niet of moeilijk zelfstandig activiteiten kunnen ondernemen. Doordat de interface en activiteiten volledig afgestemd kunnen worden op het niveau en de leefwereld van de gebruiker, is de Acticomm in te zetten voor een brede doelgroep: van jong tot oud, voor kinderen in het speciaal onderwijs tot mensen met ernstige meervoudige beperkingen of dementie. Het robuuste ontwerp maakt hem uitermate geschikt voor mensen die moeite hebben hun kracht te doseren of bij wie sprake kan zijn van fysieke gedragsproblematiek.

Voor mensen die niet met een aanraakscherm of schakelaar overweg kunnen, is er de ReadyGo Bracket. De ReadyGo Bracket maakt de Acticomm geschikt voor oogbesturing. Met deze beugel bevestigt u een PCEye Plus oogbesturingsmodule eenvoudig en stevig onder het scherm van de Acticomm. Zo kunnen nog meer van uw cliënten zelf met de Acticomm spelen. De ReaDyGo Bracket is leverbaar als accessoire bij de Acticomm maar is, als u al een Acticomm heeft, ook los te bestellen.

Daarnaast is de Pillo als accessoire beschikbaar voor de Acticomm. Pillo is een unieke gamecontroller in de vorm van een set van twee of vier kleurige zachte kussens. Door de kussens te knuffelen, erin te knijpen, te draaien of schudden, laat je in de bijbehorende spellen van alles gebeuren. De Dotty Games, een serie van zes Pillo-spellen, is specifiek ontwikkeld voor mensen met een ernstige, meervoudige beperking.