• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Interactief Snoezelen in Vlaanderen

Waar traditioneel snoezelen vaak een passieve bezigheid is, zoeken we bij Interactief Snoezelen altijd naar mogelijkheden om de cliënt zélf actief invloed te laten uitoefenen op de activiteit. Dit stimuleert en activeert de motorische, cognitieve, emotionele, sociale en communicatieve vaardigheden van de cliënt. Interactief Snoezelen biedt cliënten de mogelijkheid zich te ontwikkelen, vergroot het gevoel van zelfstandigheid, zorgt voor rust en ontspanning en brengt vooral veel plezier!

rdgKompagne is de officiële leverancier van de interactieve projectiesystemen van OM Interactive voor Vlaanderen. Wij zijn gevestigd in Nederland. Naast interactieve projecties levert rdgKompagne ook andere materialen voor Interactief Snoezelen.

Bent u benieuwd wat onze materialen voor úw cliënten kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons speciale adviesteam Team UP via ons contactformulier of telefoonnummer +31 88 0310 390. Wij denken graag met u mee.

 

Neem contact met ons op

omiVista install

omiVista

Met de magische activiteiten van omiVista kunnen mensen met een beperking spelen, leren, herinneringen ophalen en samen plezier maken. omiVista is een projectiesysteem dat levendige, herkenbare beelden projecteert op de vloer of tafel. Als je eroverheen beweegt, gaan de beelden bewegen: ze schieten weg, spatten uit elkaar, of veranderen in een compleet nieuwe voorstelling. Zet de omiVista in op een manier die het beste bij úw cliënten past en gebruik het voor het stimuleren van beweging, het bevorderen van de taalontwikkeling, het activeren van het geheugen, of voor interactief snoezelen. omiVista kan het allemaal!

Lees alles over omiVista
omiVista

omiReflex

omiReflex is een interactief projectiesysteem, dat beelden projecteert op verticale oppervlakken, zoals een muur, een whiteboard of een projectiescherm. In de projecties kun je jezelf zien. omiReflex reageert op bewegingen en zet deze om in audiovisuele effecten.  Beweeg je armen om te drummen, plaatjes in te kleuren, of objecten van het scherm te vegen zodat je zelf zichtbaar wordt. Het is alsof je voor een magische spiegel staat!

Lees alles over omiReflex
omiReflex, interactieve wandprojectie

omiSky

omiSky is een interactief projectiesysteem dat beelden projecteert op het plafond. In de projecties kun je ook jezelf zien. omiSky reageert op bewegingen en zet deze om in audiovisuele effecten. Doordat omiSky de beelden projecteert op het plafond, kan het systeem gebruikt worden door mensen die in bed, in een stoel of op een mat liggen.

Lees alles over omiSky
omiSky

omiBeam

omiBeam is een systeem met gekleurde lichtbundels die geluiden en beelden produceren wanneer ze worden onderbroken. Voor een interactie met het systeem hoef je alleen maar een deel van je lichaam door een van de zichtbare lichtbundels te bewegen. Zelfs de kleinste beweging wordt beloond met een verandering van het beeld en het geluid.

Lees alles over omiBeam
omiBeam