• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
SHX Luminea ballenbak

Interactief snoezelen: vibreren via Bluetooth

09-02-2021

De vibro-akoestische kit van SHX is er nu ook in een Bluetooth uitvoering. Hiermee kunt u nu ook spectaculair geluid en trillingen toevoegen aan kleinschalige snoezelruimtes, of trilelementen op zichzelf staand gebruiken. Muziek en geluid zijn dan niet meer alleen te hóren, maar door het hele lijf te vóelen.

Voeg vibratie toe aan uw therapeutische sessies en biedt een extra intense sensorische beleving, voor ontwikkeling, activering, of juist ontspanning.

Laat meubels trillen met uw tablet

U verbindt deze set eenvoudig via Bluetooth met een Android tablet. De set versterkt vervolgens alle geluiden en muziek die u op de tablet afspeelt. Daarbij wordt het geluid omgezet in een vibro-akoestisch signaal, dat de trilelementen in uw ruimte naar ritme en intensiteit laat vibreren.

De vibro-akoestische set is te combineren met elk vibro-akoestisch SHX-meubel, zoals de vormbare zitzak, de stoel, het kussen, het waterbed en de lichtgevende ballenbak. U kunt twee elementen tegelijk op de set aansluiten.

Combineer met Luminea

Hebt u naast trilelementen ook een of meer Luminea lichtelementen, dan maakt u een fantastische combinatie van gekleurd licht en trillingen, synchroon dansend op het ritme van de muziek. Daarbij heeft de gebruiker uiteraard de regie: met de Luminea app of controller bepaalt hij of zij zelf de kleuren en de muziek.

Combineert u de Bluetooth set met de nieuwe Luminea vibro-akoestische ballenbak, dan zullen de ballen oplichten, verkleuren én vibreren op basis van het beeld en geluid in de app.

Kleinschalig starten

Luminea en nu ook deze Bluetooth vibratiekit maken het mogelijk kleinschalig te starten met interactief snoezelen, om op termijn stapsgewijs uit te breiden naar een volledig interactieve SHX-snoezelruimte.