Indi 7 en Core First

22-05-2018

Indi 7
Indi 7 is het nieuwste en ook het kleinste communicatieplatform van Tobii Dynavox. Het is een alles-in-een tablet met een 7 inch scherm en een gewicht van slechts 570 gram. Dankzij zijn compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee om overal te gebruiken.

Anders dan andere tablets is de Indi 7 speciaal ontwikkeld voor Ondersteunde Communicatie, met een stevige behuizing, krachtige geïntegreerde speakers en aansluitmogelijkheden voor alternatieve bediening. De speakers geven een luid en helder geluid en zijn bovendien naar buiten gericht, zodat de spraakuitvoer gericht wordt op de communicatiepartner.

Voor communicatie kan Communicator software gebruikt worden, of de eenvoudige, gebruiksvriendelijke software Snap. En behalve voor communicatie kan de Indi 7 ook goed gebruikt worden voor omgevingsbediening, toegang tot sociale media, e-mail of Whatsapp.

Kom de Indi 7 bekijken en uitproberen op Support!

Core First
Binnenkort verwachten wij ook de Nederlandse versie van Core First: het meest uitgebreide kant-en-klare vocabulaire voor Tobii Dynavox platformen. Core First is een vocabulaire voor de communicatiesoftware Snap. In Nederland wordt Core First alleen uitgebracht als lightversie, maar ook in die versie is het nog steeds zeer uitgebreid. Core First bestaat uit een kernvocabulaire aangevuld met een aantal pragmatische communicatietools, maar ook interessante tools voor cognitieve ondersteuning.

Op Support kunnen wij u van het Nederlandse Core First Lite al een preview geven!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht