GELO-Tech

Specialist in revalidatietechnisch maatwerk en advies
GELO-Tech adviseert en levert revalidatietechnische aanpassingen. GELO-Tech is in 2006 opgericht door Geert Lohuis, een revalidatietechnicus met toen al 25 jaar werkervaring in het vakgebied. In de loop der tijd heeft GELO-Tech een sterke band opgebouwd met zijn opdrachtgevers, die zorgt voor een uitstekende samenwerking.

Opbouwen voor beademingsapparatuur
GELO-Tech is gespecialiseerd in het adviseren, produceren en leveren van opbouwen voor beademingsapparatuur op rolstoelen. Die opbouwen worden vervaardigd in samenwerking met en in opdracht van de vier Nederlandse Centra voor Thuisbeademing (CTB’s). GELO-Tech neemt hierbij het gehele traject uit handen, inclusief het transport van de rolstoel van en naar de cliënt, en zorgt altijd voor een snelle levertijd.

Individuele aanpassingen
Op verzoek maken wij ook individuele aanpassingen voor revalidatiemiddelen. Wij kunnen passingen doen, advies uitbrengen én de geadviseerde aanpassingen voor u uitvoeren. Onze opdrachtgevers zijn o.a. dealerbedrijven en fabrikanten van revalidatieartikelen, en (academische) ziekenhuizen.

Zo ontwerpen en produceren wij o.a. trolleys op maat voor beademingsondersteunende apparatuur met de bijbehorende randapparatuur.

Onderdeel van rdgKompagne
Sinds april 2021 is GELO-Tech onderdeel van rdgKompagne, de grootste leverancier in Nederland op het gebied van hulpmiddelen voor Ondersteunde Communicatie en bediening. Toewerkend naar een welverdiend pensioen was eigenaar Geert Lohuis al enige tijd op zoek naar een geschikte partner om de activiteiten van GELO-Tech voort te zetten. Hij vond die partner in rdgKompagne. rdgKompagne heeft veel ervaring met het opbouwen van hulpmiddelen op en aan rolstoelen en heeft daarvoor een goed uitgeruste werkplaats. De werkzaamheden van GELO-Tech zijn bij de specialisten van rdgKompagne dan ook uitstekend op hun plek. Geert Lohuis zelf zal nog zeker enkele jaren betrokken blijven om de overgang voor alle partijen soepel te laten verlopen. We verwachten dat cliënten en andere relaties van zowel rdgKompagne als GELO-Tech van deze krachtenbundeling zullen profiteren.

Contact
GELO-Tech is werkzaam in heel Nederland. Heeft u interesse in onze producten, wilt u een advies of offerte, of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 088-0310310.