• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Uitnodiging feestelijke opening nieuwe inspiratieruimte

13-05-2024

Na onze verhuizing in Enschede hebben we nu ook onze kantoren in Utrecht verhuisd. We blijven in hetzelfde pand aan de Winthontlaan 200, maar hebben daar nieuwe, modernere ruimtes gekregen in een andere vleugel.

Hierbij is ook onze demoruimte verhuisd naar een nieuwe (en mooiere!) plek. Om die reden konden we korte tijd geen demonstraties, inspiratiedagen en workshops organiseren.

Maar nu zijn we er helemaal klaar voor om onze nieuwe inspiratieruimte in gebruik te nemen en is iedereen weer van harte welkom om interactief te komen snoezelen!

Reden voor een feestje (mét inhoud)

Op dinsdag 28 mei gaan we onze nieuwe inspiratieruimte feestelijk openen en daar willen we u graag bij hebben! Daarom trakteren we die dag op:

U bent welkom in de ochtend van 10:00 tot 12:00 uur, of in de middag van 13:30 tot 15:30 uur. U kunt zich aanmelden via de knop hieronder.

En ja… de adviseurs van Team Up hebben u gemist. Zij zien ernaar uit u snel weer te ontmoeten en bij te praten over alle ontwikkelingen!

Afterparty

Bent u niet in de gelegenheid om er op 28 mei bij te zijn? Dan hebben we op dinsdag 4 juni nog een ‘afterparty’, waarop de adviseurs van Team UP u graag (nogmaals) al onze interactieve mogelijkheden laten ervaren en u voorzien van een verse dosis inspiratie.