• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Een omiVista in uw plafond

30-03-2021

Eén van de unieke eigenschappen van onze omiVista is het mobiele hooglaagsysteem. Daarmee rijdt u omiVista gemakkelijk naar verschillende afdelingen en projecteert u op zowel vloer als tafel. Maar de omiVista is ook nog steeds leverbaar als vaste plafondinstallatie.

De vormgeving van deze ‘Install’-versie is onlangs geheel vernieuwd: alle apparatuur is vrijwel onzichtbaar geïnstalleerd in een sjieke metalen doos, die naadloos en vlak in een systeemplafond kan worden weggewerkt. Een ingrijpende verbouwing is daarvoor niet nodig. En heeft uw ruimte geen systeemplafond, dan kunnen wij de Install ook tegen het plafond monteren.

Wanneer u een interactieve projectie in één vaste ruimte wilt gaan gebruiken, dan heeft de omiVista Install het voordeel dat de vloer vrij blijft en uw cliënten vanuit elke kant in de projectie kunnen stappen. Zet een tafel, rolstoel, of zelfs een bed in de projectie om al uw cliënten te bereiken. Net als de Mobii heeft de Install ruim 300 activiteiten aan boord en natuurlijk de mogelijkheid om zelf activiteiten te maken.

Bekijk hier alle overeenkomsten en verschillen…