Pakketten

SprintPlus is verkrijgbaar als jaarabonnement voor particulieren of als site-licentie voor scholen. Alle pakketten bevatten standaard alle onderdelen:

  • Sprint tekstverwerker
  • Sprint werkbalk in MS Word
  • Sprinter voorleesknop
  • Intelligentie woordvoorspeller speciaal van dyslectici
  • Aangepaste spellingcontrole
  • Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse voorleesstem,
  • Van Dale-woordenboeken: Nederlands verklarend woordenboek en Engelse, Duitse en Franse vertaalwoordenboeken
  • SprintOCR

Particulieren: Jaarabonnement
Met een jaarabonnement SprintPlus heb je altijd de laatste versie. Je kunt de software online downloaden en op verschillende apparaten installeren (Windows-pc, -laptop of -tablet). Je kunt SprintPlus op 3 apparaten gelijktijdig gebruiken. Bij het opstarten wordt via de webbeveiliging gecontroleerd of jouw abonnement nog geldig is. Je kunt SprintPlus ook 30 dagen offline gebruiken. Je moet dan wel in de voorafgaande 30 dagen geldig ingelogd zijn op een toestel dat verbonden was met internet. Handig tijdens toetsen of examens waarbij je geen internet mag gebruiken.

Je kan ook je eigen SprintPlus usb-stick maken. Je hoeft dan niets te installeren op de computer en je kunt dus op elke willekeurige Windows-pc of -laptop werken. Ben je op school of op het werk aan iets begonnen en wil je er thuis verder aan werken? Geen probleem, sluit de stick aan op de usb-poort en start meteen de software op.

Prijs per jaar: € 149 Offerte

Deze prijs is inclusief 9% BTW. Het abonnement is 1 jaar geldig en je beslist zelf of je het abonnement verlengt of niet.

Het jaarabonnement is ook verkrijgbaar in onze webwinkel.


Scholen: Site-licentie
Met een site-licentie mogen alle leerlingen en leerkrachten van de school SprintPlus gebruiken, zowel op school als thuis. Je werkt steeds in de laatste versie, updates en upgrades zijn altijd inbegrepen. Installeer de software op meerdere apparaten (Windows-pc, -laptop of -tablet). Bij het opstarten wordt via de webbeveiliging gecontroleerd of het abonnement nog geldig is. Je kunt SprintPlus ook 30 dagen offline gebruiken. Je moet dan wel in de voorafgaande 30 dagen geldig ingelogd zijn op een toestel dat verbonden was met internet. Handig tijdens toetsen of examens waarbij je geen internet mag gebruiken.

De prijs van het jaarabonnement voor een site-licentie is afhankelijk van het totaal aantal leerlingen op de school:

Tot 100 leerlingen: € 315 Offerte
Tot 200 leerlingen: € 550 Offerte
Tot 500 leerlingen:

€ 820

Offerte
Tot 1000 leerlingen: € 1295 Offerte
Tot 2000 leerlingen: € 1695 Offerte

Deze prijzen zijn inclusief 9% BTW. Het abonnement is 1 jaar geldig. Je beslist zelf of je het abonnement verlengt of niet.

De Site-licenties zijn ook verkrijgbaar in onze webwinkel.