De nieuwe TD I-110

22-02-2022

Vandaag lanceert Tobii Dynavox de TD I-110. Dit nieuwste communicatiehulpmiddel is gebaseerd op het aantrekkelijke ontwerp van de oorspronkelijke I-110, maar helemaal opnieuw opgebouwd, voor betere prestaties en een langere levensduur.

Speciaal voor communicatie
Net als zijn voorganger is de TD I-110 speciaal ontwikkeld voor ondersteunde communicatie, met de veelzijdige communicatiesoftware TD Snap, krachtige naar buiten gerichte speakers en een extra stevige val-, stoot- en waterbestendige bouw.

Robuust design
De TD I-110 heeft een verbeterde robuustheid, met een nieuwe stevige en ergonomische behuizing, een sterke geïntegreerde tafelstandaard, een Gorilla Glass 5 aanraakscherm, dat bestand is tegen harde stoten, en verbeterde waterresistentie (IP55).

Verbeterde prestaties
De TD I-110 heeft daarnaast een snellere processor, meer geheugen en meer opslagruimte, zodat het hulpmiddel sneller opstart, sneller kan schakelen en sneller reageert, maar ook meer eigen beeldmateriaal kan opslaan.

Tenslotte heeft de TD I-110 een verbeterde batterijduur van maar liefst 10 uur actieve werktijd en ook een sterk verbeterde standbytijd. Zo kun je het hulpmiddel de hele dag gebruiken, zonder het tussendoor te moeten opladen.

Al deze kenmerken samen maken de TD I-110 een handzaam en stevig communicatiehulpmiddel voor thuis én onderweg.

Meer informatie…

 

Terug naar het nieuwsoverzicht