• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek
Score

Cursus Score uitgebreid

26-04-2019

Wij hebben de cursus Score uitgebreid naar een hele dag, waardoor we dieper op de materie kunnen ingaan en u een stevige basis kunnen bieden voor een goede start met Score.

Score is een zeer uitgebreid kant-en-klaar symboolvocabulaire, dat is gericht op taalontwikkeling. De opbouw is zeer goed doordacht en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Score kenmerkt zich door de combinatie van een vaste kernwoordenschat en een dynamische randwoordenschat in een uiterst consequente structuur. Het vocabulaire is al vanaf jonge leeftijd in te zetten en groeit mee met de taalontwikkeling van de gebruiker. De grammaticale indeling ondersteunt bij het (leren) vormen van zinnen met correcte vervoegingen.

Wilt u leren hoe u de inzet van Score tot een optimaal succes maakt? Dan is deze workshop een goede start!

In deze workshop leert u meer over de achtergrond van Score en over de kern- en randwoordenschat. U leert hoe u de start met Score vergemakkelijkt, de centrale plaats die modelleren inneemt, het belang van het combineren van low en high tech materialen, hoe u Score kunt personaliseren en hoe u Score in het alledaagse leven implementeert. U krijgt een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden en gaat zelf aan de slag met oefeningen.

De eerstvolgende cursus wordt gegeven op donderdag 6 juni. Meld u nu aan…