• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Cosmo Switch instructies

 

Uw Cosmoid instellen als Cosmo Switch bedieningsschakelaar

1. Zet de Cosmoid aan in Switch-modus. Houd de aan/uit-knop aan de onderkant van het apparaat 6 seconden ingedrukt tot het apparaat begint te knipperen.
2. Uw apparaat koppelen. Selecteer in de bluetooth-instellingen van uw apparaat (computer, telefoon, tablet) Cosmo HID en klik op ‘Koppel’.
3. Kies de kleur/functietoets die u wilt gebruiken. Druk 6 keer binnen 3 seconden op de aan/uit-knop om de kleur en de bijbehorende functie van de Cosmo Switch te wijzigen. De lijst met kleuren/functies vindt u onderaan de pagina. Druk steeds 1 keer op de knop om naar de volgende kleur/functie te stappen. Als de schakelaar de gewenste kleur heeft, laat u hem 3 seconden met rust. Daarna zijn de nieuwe instellingen opgeslagen.
4. Uw app instellen. Stel de opties voor schakelaarbediening in in de app die u wilt gaan gebruiken met uw Cosmo Switch.
5. De Cosmo Switch is nu klaar voor gebruik met uw apparaat en app.
6. Om uw Cosmo Switch met een ander apparaat (computer, telefoon, tablet) te kunnen gebruiken, moet u eerst de verbinding verbreken. Ga hiervoor naar de bluetooth-instellingen van uw apparaat (computer, telefoon, tablet), selecteer Cosmo HID en klik op ‘Verbinding verbreken’ of ‘Vergeet apparaat’ (de bewoording hangt af van uw besturingssysteem).

Let op: Als uw app niet werkt met de gekozen functietoets, probeer dan een andere functie. Als u niet kunt achterhalen welke functie werkt, neem dan contact op met de ontwikkelaar van de app om te informeren welke functietoets gebruikt wordt.

 

Slaapmodus

Na 30 minuten inactiviteit schakelt de Cosmo Switch over naar slaapmodus. Om de Cosmo Switch uit de slaapmodus te halen, drukt u op de aan/uit-knop en wacht circa 7 seconden totdat de Cosmo Switch weer verbonden is met uw apparaat.

 

Kleuren en functietoetsen

Hieronder ziet u welke kleur correspondeert met welke functie bij gebruik van de Cosmo Switch als bluetooth-schakelaar.

Cosmo Switch functies