PODD voor Mind Express

PODD voor Mind Express is een digitale versie van de populaire PODD communicatieboeken. Deze versie is officieel door Gayle Porter erkend.

PODD voor Mind Express is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

Mind Express PODD Boeken
Met dit pakket kunt u zelf Nederlandstalige boeken samenstellen en printen. Dat doet u met behulp van het programma Mind Express. Het pakket bevat de volgende printbare PODD communicatieboeken:

9 early functions
9 expanded functions
12 early functions
12 expanded functions
16 expanded functions
20 expanded functions

Deze “Direct Access Templates” kunnen geopend, bewerkt en geprint worden met Mind Express 5, maar ook met het oude Mind Express Print. Voor het weergeven van de symbolen is ook een Mind Express PCS-licentie nodig.

Het PODD-pakket is te downloaden van de Mind Express website. Om de boeken te kunnen openen, hebt u naast de Mind Express software een PODD activatiecode nodig. Mind Express PODD Boeken is ook verkrijgbaar in onze webshop.

Mind Express PODD COH
Met dit pakket is het PODD communicatiesysteem te gebruiken als dynamisch vocabulaire, zodat de gebruiker zelf kan doorklikken naar de verschillende pagina’s. Het dynamisch vocabulaire bevat de pagina’s van het communicatieboek School 15+, dat overeenkomst met het printbare boek 20 expanded functions. Mind Express PODD COH is te gebruiken op een Vibe of Tellus.

Een licentie voor Mind Express PODD COH geeft u bovendien toegang tot de printbare PODD Boeken.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag