Lightwriter SL40

De SL40 is de nieuwste versie van de welbekende Lightwriter. Deze Lightwriter is compleet vernieuwd, met een mooiere stem (Acapela), een gebruiksvriendelijk grafisch menu op het scherm en interessante nieuwe functies.

De belangrijkste functie blijft tekstgebaseerde communicatie. Daarvoor is de SL40 uitgerust met een prettig bedienbaar toetsenbord, twee leesschermen voor gebruiker en gesprekspartner, en een zeer natuurlijk klinkende synthetische mannen- en vrouwenstem. Wanneer u een boodschap typt, verschijnt deze direct op beide schermen. Voor een goede afleesbaarheid zijn de schermen iets gekanteld.

Voor het versnellen van de tekstinvoer beschikt de Lightwriter over een woord- en zinsvoorspeller. De woordvoorspeller is zelflerend, nieuwe woorden en namen worden automatisch aan het woordenboek toegevoegd. Daarnaast kunt u eenvoudig veelgebruikte zinnen opslaan. Een zin is snel op te vragen door een gedeelte van de zin te typen en daarna op de Kies-knop te drukken. Er verschijnt dan een overzicht van alle zinnen die de getypte tekst bevatten. U hoeft dus geen lettercombinaties te onthouden. De woordvoorspeller zal bovendien volgende woorden voorspellen op basis van de opgeslagen zinnen. Ook kunt u de Lightwriter automatisch spelfouten laten corrigeren en afkortingen laten uitbreiden.

Net als de oude Lightwriter-modellen beschikt de SL40 over een zeer licht bedienbaar toetsenbord. De lay-out van het toetsenbord kan gewijzigd worden van QWERTY naar ABC. De Lightwriter wordt geleverd met afdekrasters in drie formaten, waarmee de toetsen meer of minder verzonken kunnen worden gemaakt.

Behalve direct communiceren, kunt u met de SL40 ook sms’en. Aan de onderzijde van het apparaat kunt u uw eigen simkaart plaatsen. Alle getype boodschappen kunnen dan als sms verzonden worden. U kunt in de SL40 een adresboek aanleggen. Wanneer u een sms ontvangt, hoort u een signaal en gaat er een lampje branden op het apparaat. U kunt dan uw Postvak In openen om het binnengekomen bericht te lezen.

De SL40 is verder uitgerust met een infrarood zender voor omgevingsbediening. Inleren doet u eenvoudig met behulp van de originele afstandsbediening. Vervolgens kunt u met de SL40 bijv. uw tv bedienen. Er kunnen maximaal acht codes in de SL40 worden opgeslagen.

Tenslotte heeft de SL40 nog een belknop voor hulpoproep, een wekkerfunctie en een notitieboek.

Om al deze functies gemakkelijk toegankelijk te maken, beschikt de SL40 over een eenvoudig bedienbaar grafisch menu. Via dit menu opent u de verschillende toepassingen en kunt u zelf snel persoonlijke instellingen wijzigen.

SL40 Connect
Met de SL40 Connect kunt u niet alleen direct of per sms met anderen communiceren, maar ook telefoneren. De SL40 Connect heeft een ingebouwde mobiele telefoon, waarmee u kunt bellen en gebeld worden, thuis en onderweg. De spraak van de SL40 wordt direct door de telefoonlijn gestuurd, waardoor deze zeer goed verstaanbaar is. Daarnaast heeft de SL40 Connect een ingebouwde microfoon, zodat evt. ook andere personen aan het gesprek kunnen deelnemen. U hoort uw contactpersoon door de luidspreker van uw Lightwriter, of door een aangesloten koptelefoon.

Technische gegevens
Afmetingen: 240 x 140 x 55 mm
Toetsgrootte: 12 x 11 mm
Gewicht: 870 gram
Voeding: oplaadbare NiMH batterij
Ingebouwde Siemens GSM-module
Geleverd inclusief: draagtas, lader, drie rasters in verschillende hoogtes, rastergereedschap.

De SL40 is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Optie

        Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag