Allora 3

Allora 3 is een tekstgebaseerd communicatiehulpmiddel met een vast toetsenbord én een aanraakscherm, een meeleesscherm voor de gesprekspartner en spraakuitvoer.

De Allora 3 werkt uiterst intuïtief en snel: u typt wat u wilt zeggen en uw boodschap verschijnt direct op de beide schermen. De getypte boodschappen kunt u laten uitgespreken door een goed verstaanbare, natuurlijk klinkende synthetische stem naar keuze.

Twee schermen
Het aanraakscherm boven het toetsenbord is groot en duidelijk afleesbaar. Het heeft voldoende ruimte om meerdere regels tekst of extra grote letters weer te geven. Het meeleesscherm aan de achterzijde is praktisch voor luidruchtige omgevingen, maar ook voor privégesprekken waarbij u de spraakfunctie niet wilt gebruiken. Beide displays zijn schuin naar boven gericht, zodat u er goed zicht op hebt.

Ergonomisch toetsenbord
Voor het typen heeft Allora 3 een ergonomisch spatwaterdicht toetsenbord met rubberen toetsen in een standaard formaat en een zachte toetsaanslag. De toetsen zijn voorzien van instelbare verlichting. De Allora 3 wordt standaard geleverd met een raster voor vingergeleiding, dat u eenvoudig op het toetsenbord klikt met de bijgeleverde clips. Door het raster om te draaien, wijzigt u de hoogte van het raster en daarmee de diepte van de toetsen.

Slimme voorspeller
Om u te helpen extra snel te communiceren, voorspelt Allora woorden en zinnen al vanaf de eerste toetsaanslagen. Daarbij voorspelt de Allora 3 ook fonetisch, zodat u woorden niet per se correct hoeft te typen. U selecteert een voorspelling met het toetsenbord of rechtstreeks via het aanraakscherm. Boodschappen die u vaak of snel nodig hebt, kunt u voorprogrammeren. U kunt deze oproepen met behulp van een afkorting of via de snelle boodschappenlijst. Allora onthoudt bovendien de laatst getypte boodschappen, zodat u die snel opnieuw kunt oproepen.

Meertalig communiceren
Het is ook mogelijk meerdere talen op de Allora te laten installeren. U hoeft dan slechts van stem te wisselen en de woord- en zinsvoorspelling veranderen mee naar de gekozen taal.

Allora 3 heeft bovendien een handige vertaalfunctie. Zo typt u makkelijk in het Nederlands om bijvoorbeeld op vakantie in Italië een pizza te bestellen. De vertaling verschijnt op het meeleesscherm en wordt ook uitgesproken, mits uw Allora over de juiste stem beschikt.

En meer
Behalve het gebruik van de synthetische stem is het ook mogelijk persoonlijke spraakboodschappen te laten inspreken. Daarvoor heeft de Allora 3 een ingebouwde microfoon.

Daarnaast is de Allora 3 voorzien van een ingebouwde Bluetooth en infrarood module. Via Bluetooth kunt u de Allora verbinden met uw smartphone om berichten te versturen en ontvangen. Met de IR module kunt u de Allora ook gebruiken voor omgevingsbediening. U leert de signalen eenvoudig in met behulp van de originele afstandsbediening van uw apparatuur.

Met het vaste handvat en de meegeleverde draagtas is de Allora 3 makkelijk mee te nemen.

Technische gegevens
Afmetingen: 25 x 20 x 2-8 cm
Gewicht: 1,1 kg
Scherm: 8,8 inch kleuren aanraakscherm (capacitief), resolutie 1920×480
Meeleesscherm: 4 inch OLED-scherm
Toetsenbord: rubberen toetsen met geïntegreerde regelbare verlichting en clip-on raster voor vingergeleiding in 2 hoogtes
Voeding: oplaadbare 3780 mAh (28,73 Wh) V Li-ion batterij
Adapter: usb-c 15V, 3A (45W)
Gebruiksduur: 12 uur
Aansluitingen: 1x usb-c, hoofdtelefoon
Ingebouwd: 2 luidsprekers, microfoon, wifi, mobiele telefonie en sms middels Bluetooth, IR

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag