Allora 2

Allora 2 is een tekstgebaseerd communicatiehulpmiddel met toetsenbord, tekstdisplay en synthetische spraak. In tegenstelling tot de oude Allora is de Allora 2 uitgerust met een tweede display, dat fungeert als meeleesscherm voor de gesprekspartner. Uniek is de mogelijkheid dit tweede display van de Allora los te koppelen. Dit kan handig zijn voor privégesprekken, of juist voor groepsgesprekken.

Voor de gebruiker zelf wordt de tekst weergegeven op een groot en duidelijk leesbaar display, dat meerdere regels tekst kan bevatten. Voor een extra goede leesbaarheid is dit display enigszins gekanteld. Getypte boodschappen worden uitgesproken met een goed verstaanbare, natuurlijk klinkende synthetische stem naar keuze. Daarnaast is het mogelijk met behulp van de ingebouwde microfoon persoonlijke boodschappen te laten inspreken.

Allora 2 heeft een waterdicht kunststof toetsenbord, met normale toetsformaten en een zachte toetsaanslag. Acceptatietijd en herhaalvertraging van de toetsaanslag zijn instelbaar, zodat ongewenste toetsaanslagen vermeden kunnen worden. Behalve met het toetsenbord kan de Allora 2 ook scannend met een of twee schakelaars bediend worden.

Om de tekstinvoer te versnellen, voorspelt de Allora 2 woorden op basis van beginletters en op basis van het voorgaande woord. Voorspelde woorden worden getoond op de onderste tekstregel. Veelgebruikte boodschappen kunnen voorgeprogrammeerd worden en gekoppeld worden aan een toets of afkorting, zodat ze eenvoudig kunnen worden opgeroepen.

De Allora 2 is uitgerust met een ingebouwde telefoonmodule, zodat met de Allora ook sms’jes kunnen worden verstuurd en ontvangen. Hiervoor kunt u uw eigen simkaart in het apparaat plaatsen. Daarnaast is de Allora 2 uitgerust met een infrarood zender voor omgevingsbediening. Inleren doet u eenvoudig met behulp van de originele afstandsbediening. Er kunnen maximaal 150 codes in de Allora worden opgeslagen.

De Allora 2 wordt standaard geleverd met een draagtas en een raster voor vingergeleiding.

Technische gegevens
Gewicht: 1,025 kg
Afmetingen: 255 x 180 x 20-65 mm
Voeding: oplaadbare 10,8 V Li-ion batterij
Aansluitingen: 2x schakelaar, 1x usb (voor update, backup en uitwisselen van notities)
Verbinding extern display: Bluetooth
Bereik extern display: 2-3 meter
Ingebouwd: 2 luidsprekers, microfoon, IR-zender, sms-module

Uitproberen
Als therapeut kunt u de Allora 2 twee weken voor een cliënt op zicht ontvangen.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag