Partner/Plus Stepper

De Partner/Plus Stepper is een grote, lichtgewicht, uiterst draagbare schakelaar waarop meerdere spraakboodschappen achter elkaar kunnen worden opgenomen met een totale lengte van 60 sec. Bij elke druk op de knop wordt een volgende boodschap uitgesproken. Dit is vooral nuttig voor gebruikers met beperkte bewegingsmogelijkheden.

De Partner/Plus Stepper heeft een “reverse” modus om de boodschappen in omgekeerde volgorde hoorbaar te maken. Daarnaast is er een “repeat” modus om een bepaalde opgeslagen boodschap continue te herhalen. De “reset” functie kan gebruikt worden om weer bij de eerste boodschap te beginnen.

De boodschappen kunnen gemakkelijk worden opgenomen met de ingebouwde microfoon. De Partner/One Stepper is licht bedienbaar en heeft een zeer goede geluidskwaliteit.

In de Partner/Plus Stepper kan een symboolkaart worden geschoven. Voor het maken van symboolkaarten kan de meegeleverde software Tech/Overlay Designer worden gebruikt, in combinatie met de gratis meegeleverde Tech/Syms symbolen of met eigen plaatjes, foto’s of symbolen.

Met behulp van de meegeleverde koppelstukjes kunnen twee of meer Partner/Plus-en aan elkaar gekoppeld worden, zodat een systeem met meerdere spraakboodschappen ontstaat.

Technische gegevens
Afmetingen (lxbxh): 14 x 14 x 5,5 cm
Toetsafmetingen: 14 x 14 cm
Spraakcapaciteit: 60 sec.
Aansluitingen: ingang voor externe schakelaar, uitgang voor aansturen van extern speelgoed of PowerLink
Kleur: rood/zwart

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag