Partner/Plus 4

De Partner/Plus 4 is een eenvoudige communicator met vier grote knoppen. Dankzij het handvat en lichte gewicht kan de Partner/Plus 4 gemakkelijk worden meegenomen.

Het apparaat heeft een ingebouwde microfoon voor het opnemen van spraakboodschappen. Onder elk knop kan een boodschap worden opgenomen met een maximale lengte van 6 seconden. De Partner/Plus 4 heeft twee niveaus, er kunnen dus in totaal acht spraakboodschappen worden opgenomen. Het wisselen van niveau gaat eenvoudig met behulp van een schuifje achterop het apparaat. De Partner/Plus 4 is licht bedienbaar en heeft een zeer goede geluidskwaliteit.

In de Partner/Plus 4 kan een symboolkaart worden geschoven met vier afbeeldingen. Voor het maken van symboolkaarten kan de meegeleverde software Tech/Overlay Designer worden gebruikt, in combinatie met de gratis meegeleverde Tech/Syms symbolen of met eigen plaatjes, foto’s of symbolen.

Op de Partner/Plus 4 kunnen vier externe schakelaars worden aangesloten. Ook kunnen batterijgestuurde apparaten (zoals aangepast speelgoed of de PowerLink) op de Partner/Plus 4 worden aangesloten en met de knoppen worden bediend. Op die manier kan een uitspraak worden gekoppeld aan de actie van een apparaat.

Technische gegevens
Aantal knoppen: 4
Aantal niveau’s: 2
Toetsafmetingen: 7 x 7 cm
Spraakcapaciteit: 6 sec. per boodschap
Aansluitingen: 4x ingang voor externe schakelaar, 4x uitgang voor aansturen van extern speelgoed of PowerLink

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag