Little Step-by-Step Gameplay

De LITTLE Step-by-Step Gameplay lijkt qua uiterlijk en functionaliteit op de LITTLE Step-by-Step Choice with Levels. De Step-by-Step Gameplay is echter gericht op spelgebaseerd leren en heeft daarvoor drie niveaus:

  • Niveau 1: willekeur – spraakopnames worden in willekeurige volgorde afgespeeld
  • Niveau 2: willekeur en eliminatie – opnames worden in willekeurige volgorde afgespeeld en gespeelde boodschappen worden uit de serie verwijderd, zodat elke opname slechts eenmaal voorbij kan komen
  • Niveau 3: keuze – door de knop snel achter elkaar in te drukken, kan naar de gewenste boodschap “gebladerd” worden om deze te laten uitspreken. Dit niveau is leuk voor bijv. het beantwoorden van meerkeuzevragen of voor het kiezen en uitspreken van een wens uit een lijst.

Op elk niveau kunnen verschillende spraakboodschappen opgenomen worden. Het gewenste niveau wordt ingesteld met behulp van een schuifschakelaar. Spraakboodschappen worden in een handomdraai opgenomen met de ingebouwde microfoon en hebben een heldere geluidskwaliteit. De totale opnametijd bedraagt 4 minuten.

Het is ook mogelijk de Step-by-Step Gameplay te gebruiken als éénfunctieschakelaar of voor het aansturen van een elektronisch speelgoed. Per spraakboodschap kan bepaald worden of het aangesloten speelgoed geactiveerd moet worden of juist niet.

Het apparaat wordt geleverd met verwisselbare kapjes in de kleuren rood, geel, groen en blauw. Daarnaast wordt een doorzichtig kapje meegeleverd, dat op het gekleurde kapje kan worden geplaatst, met een symbool of pictogram eronder. Voor een persoonlijk tintje kan de Step-by-Step Gameplay voorzien worden van een skin.

Technische gegevens
Afmeting: 6,5 cm diameter
Hoogte: 7,5 cm
Spraakcapaciteit: 240 sec
Aansluitingen: ingang voor externe schakelaar, uitgang voor extern speelgoed of PowerLink

 

De LITTLE Step-by-Step Gameplay is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag