Koffer Communicatie

Deze koffer is speciaal samengesteld om therapeuten, groepsleiders, leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met communicatiehulpmiddelen met spraakuitvoer. De koffer bevat diverse Ablenet producten die u in staat stellen om op een leuke en speelse manier de communicatie te stimuleren. Met de inhoud van de koffer kunt u bovendien leuke groepsactiviteiten opzetten. De geselecteerde producten stimuleren de gebruikers om actief deel te nemen aan activiteiten en communicatievoorwaarden te trainen zoals beurt wisselen, actie-reactie en initiatief nemen. Kortom: beginnende communicatie begint met de Communicatiekoffer!

Inhoud:
– BIGmack Communicator
– LITTLEmack Communicator
– LITTLE Step-by-step Communicator
– GoTalk Pocket
– Ideeën voor activiteiten

De meest eenvoudige communicators zijn de BIGmack en de LITTLEmack. De BIGmack is een grote schakelaar met een diameter van 12,5 cm. De LITTLEmack is een kleinere schakelaar met een diameter van 6,5 cm. Op beide apparaten kan één spraakboodschap van max. 120 sec. worden opgenomen.

De LITTLE Step-by-step ziet eruit als de LITTLEmack, maar kan een serie van meerdere spraakboodschappen opslaan. Bij iedere activering van de schakelaar wordt de volgende boodschap afgespeeld en zo kan een eenvoudig gesprek op gang komen.

Elk van deze apparaten heeft vier verwisselbare kapjes in de kleuren rood, geel, groen en blauw, en een doorzichtig kapje waaronder een pictogram of foto kan worden geplaatst. Behalve voor communicatie kunnen deze apparaten ook als éénfunctieschakelaar worden gebruikt op de computer, of voor het aansturen van elektronisch speelgoed.

De GoTalk Pocket is een communicatiehulpmiddel met 6 toetsen en 5 niveaus. In totaal heeft de GoTalk Plus dus ruimte voor maximaal 30 spraakboodschappen. Het apparaatje is klein en licht en is gemakkelijk in de hand te houden, of met een koord om de nek te dragen. De GoTalk Pocket heeft een totale opnametijd van 5 minuten. Onder het vaste raster kan een symboolkaartje worden geschoven.

De GoTalk Pocket kan gebruikt worden voor ondersteuning in een gesprek, als geheugenhulp, bij activiteiten in de klas (bijv. als hulp bij het opvolgen van stap-voor-stap instructies), of voor het opslaan van persoonlijke informatie.

Al deze producten zijn verpakt in een stevige koffer. Zo kunnen ze veilig in meerdere groepen gebruikt worden zonder dat er onderdelen kwijt of beschadigd raken. Om uw creativiteit te prikkelen en u met uw groep op weg te helpen, vindt u in de koffer ook een groot aantal leuke ideeën voor activiteiten waar u direct mee aan de slag kunt.

Uitproberen
U kunt de Koffer Communicatie 2 weken op zicht ontvangen.

 

De Koffer Communicatie is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag