BIG Step-by-Step

Op deze grote schakelaar kan een serie van meerdere spraakboodschappen worden opgenomen. Bij iedere activering van de schakelaar wordt de volgende boodschap afgespeeld en zo kan er een eenvoudig gesprek op gang komen. De BIG Step-by-Step is bovendien voorzien van een schuifschakelaar, waarmee drie niveaus (levels) gekozen kunnen worden. Op elk niveau kan een aparte serie spraakboodschappen opgenomen worden, bijv. voor verschillende gelegenheden of activiteiten. Spraakboodschappen worden in een handomdraai opgenomen met de ingebouwde microfoon en hebben een heldere geluidskwaliteit. De totale opnametijd bedraagt 4 minuten.

Daarnaast is het mogelijk de BIG Step-by-Step te gebruiken als éénfunctieschakelaar of voor het aansturen van een elektronisch speelgoed. Bepaal zelf bij welke spraakboodschap het aangesloten apparaat of speeltje geactiveerd moeten worden.

De BIG Step-by-Step wordt geleverd met verwisselbare kapjes in de kleuren rood, geel, groen en blauw. Daarnaast wordt een doorzichtig kapje meegeleverd, dat op het gekleurde kapje kan worden geplaatst, met een symbool of pictogram eronder.

Technische gegevens
Afmeting: 12,5 cm diameter
Hoogte: 5,6 cm
Opnamecapaciteit: 240 sec
Aansluitingen: ingang voor externe schakelaar, uitgang voor extern speelgoed of PowerLink
De Big Step-by- Step heette voorheen Big Step-by-Step with Levels

 

De BIG Step-by-Step is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag