BIG Step-by-Step with Levels

De BIG Step-by-Step with Levels komt qua uiterlijk en functionaliteit grotendeels overeen met de BIG Step-by-Step communicator, met ruimte voor meerdere spraakboodschappen na elkaar. Bij iedere activering van de schakelaar wordt de volgende boodschap afgespeeld en zo kan er een eenvoudig gesprek op gang komen. De BIG Step-by-Step with Levels is bovendien voorzien van een schuifschakelaar, waarmee de (series) spraakboodschappen op drie niveaus kunnen worden opgenomen. De totale opnametijd bedraagt 4 minuten. De boodschappen worden in een handomdraai opgenomen met de ingebouwde microfoon en hebben een heldere geluidskwaliteit.

Het is ook mogelijk de BIG Step-by-Step with Levels te gebruiken als éénfunctieschakelaar of voor het aansturen van een elektronisch speelgoed.

Het apparaat wordt geleverd met verwisselbare kapjes in de kleuren rood, geel, groen en blauw. Daarnaast wordt een doorzichtig kapje meegeleverd, dat op het gekleurde kapje kan worden geplaatst, met een symbool of pictogram eronder. Voor een persoonlijk tintje kan de Step-by-Step with Levels voorzien worden van een skin.

Technische gegevens
Afmeting: 12,5 cm diameter
Hoogte: 5,6 cm
Spraakcapaciteit: 240 sec
Aansluitingen: ingang voor externe schakelaar, uitgang voor extern speelgoed of PowerLink

 

De BIG SbS with Levels is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag