BIG Step-by-Step Choice

De BIG Step-by-Step Choice komt qua uiterlijk en functionaliteit grotendeels overeen met de BIG Step-by-Step, met ruimte voor meerdere spraakboodschappen en drie niveaus.

Bij de Step-by-Step Choice worden boodschappen echter niet na elkaar afgespeeld, maar kan de gewenste boodschap door de gebruiker zelf gekozen worden: door de knop snel achter elkaar in te drukken, kan naar de gewenste boodschap “gebladerd” worden om deze te laten uitspreken. Dit maakt het een leuk apparaat voor bijv. het beantwoorden van meerkeuzevragen of voor het kiezen en uitspreken van een wens uit een lijst van mogelijkheden.

De schakelaar is voorzien van een schuifschakelaar, waarmee de (series) spraakboodschappen op drie niveaus kunnen worden opgenomen. De totale opnametijd bedraagt 4 minuten. De boodschappen worden in een handomdraai opgenomen met de ingebouwde microfoon en hebben een heldere geluidskwaliteit. De keuzefunctie kan voor de gebruiker vergemakkelijkt worden door voor de daadwerkelijke boodschap een korte hint in te spreken.

Het is ook mogelijk de Step-by-Step Choice te gebruiken als éénfunctieschakelaar of voor het aansturen van een elektronisch speelgoed. Bepaal zelf bij welke spraakboodschap het aangesloten apparaat of speeltje geactiveerd moeten worden.

Het apparaat wordt geleverd met verwisselbare kapjes in de kleuren rood, geel, groen en blauw. Daarnaast wordt een doorzichtig kapje meegeleverd, dat op het gekleurde kapje kan worden geplaatst, met een symbool of pictogram eronder.

Technische gegevens
Afmeting: 12,5 cm diameter
Hoogte: 5,6 cm
Opnamecapaciteit: 240 sec
Aansluitingen: ingang voor externe schakelaar, uitgang voor extern speelgoed of PowerLink

 

De BIG Step-by-Step Choice is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag