Mind Express Print

Mind Express Print is een programma voor het samenstellen en afdrukken van communicatiekaarten, lesmateriaal, dagschema’s en andere activiteiten voor communicatie, educatie of therapie.

Het maken van kaarten is eenvoudig. U bepaalt de gewenste indeling of kiest een van de kant-en-klare sjablonen, vult de vakken met de gewenste afbeeldingen en/of teksten, en wijzigt eventueel de kleur en vorm van de vakken. Zo simpel is het.

Voor het vullen van de vakken kunt u gebruik maken van bekende symboolbibliotheken, maar ook van eigen foto’s, tekeningen, of afbeeldingen van internet. Mind Express wordt standaard geleverd met de pictogrammen van SymbolStix en Sclera, bij elkaar zo’n 21.000 symbolen. Optioneel zijn ook de bibliotheken PCS, Beta, Vijfhoek, Widget en Picture This verkrijgbaar.

Het is ook mogelijk meerdere afbeeldingen bij elkaar in een vak te plaatsen. Voldoet een symbool niet helemaal aan uw wensen, dan kunt u dat met behulp van de eenvoudige ingebouwde editor bewerken. Zo kunt u (delen van) symbolen een andere kleur geven of er iets bij tekenen.

Mind Express Print bevat kant-en-klare sjablonen voor veelgebruikte statische communicatiehulpmiddelen: de verschillende QuickTalkers en de SuperTalker. Zo kunt u snel een perfect passende kaart maken voor uw communicatiehulpmiddel.

Wilt u geen gebruik maken van een sjabloon, dan kunt u kiezen voor een vaste roosterindeling of een vrije indeling, waarbij u vakken of losse afbeeldingen op willekeurige plaatsen op de pagina kunt plaatsen.

Mind Express Print is een vereenvoudigde versie van de Mind Express 4 communicatiesoftware.

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag