Mind Express Player

Mind Express Player is een programma voor het weergeven en gebruiken van communicatiekaarten, lesmateriaal en andere activiteiten die gemaakt zijn in Mind Express 4.

Met Player kunt u Mind Express kaarten en spelletjes gebruiken op een computer of Windows gebaseerd communicatiehulpmiddel zonder volledige Mind Express licentie. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de communicatiepagina’s van Tellus-, Mobi- en Zingui-gebruikers te delen met gebruikers van andere systemen.

Daarnaast zijn veel activiteiten gratis te downloaden van de Mind Express website. Hier vindt u o.a. kaarten voor symbool- en tekstcommunicatie, educatieve materialen en spelletjes. Er zijn activiteiten uitgegeven door Jabbla, de makers van Mind Express, maar ook kaarten en activiteiten van gebruikers. Al deze activiteiten zijn te gebruiken met Mind Express Player.

Ook het pakket MaximEyes is gratis te downloaden van de Mind Express website. MaximEyes is een set van 40 spelletjes voor beginnende gebruikers van oogbesturing. Met een Player licentie kunt u deze ook op een Tobii spelen.

Knoppen en dergelijke worden in Player niet slechts statisch weergegeven, maar behouden hun volledige functionaliteit, inclusief spraakuitvoer. Symbolen worden weergegeven mits de betreffende bibliotheek geïnstalleerd is. De bibliotheken van SymbolStix en Sclera zijn standaard inbegrepen, optioneel zijn ook de bibliotheken PCS, Widget, Beta, Vijfhoek en Picture This verkrijgbaar.

Naast bediening met een aanraakscherm, muis of joystick is het ook mogelijk scanning en oogbesturing te gebruiken. De gewenste bedieningsmethode is binnen de Player in te stellen.

NB: Mind Express Player is alleen geschikt voor het afspelen en gebruiken van kaarten. Voor het zelf maken en bewerken van kaarten gebruikt u, afhankelijk van uw doel, de volledige versie van Mind Express of Mind Express Print.

Uitproberen
Een demoversie van Mind Express 4 inclusief Mind Express Player is te downloaden van de Mind Express website. De demo biedt u 60 dagen lang de volledige functionaliteit.

 

Mind Express Player is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

         Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag