SuperTalker

De SuperTalker is een eenvoudig en flexibel plaatjesgebaseerd communicatiehulpmiddel met 1 tot 8 grote toetsen. Het hulpmiddel wordt standaard geleverd met vier verwisselbare rasters met 1, 2, 4 en 8 vakken. Zo kan de SuperTalker meegroeien met de communicatiemogelijkheden van de gebruiker.

Op de SuperTalker kan een papieren communicatiekaart gelegd worden. Deze communicatiekaarten kunt u zelf maken, bijvoorbeeld met Mind Express. Op deze kaart wordt vervolgens het bijpassende raster geplaatst. De gebruikte indeling wordt met een schuifje aan de bovenzijde van het apparaat ingesteld, waarna onder elk vak in het raster een spraakboodschap kan worden opgenomen. De niet-gebruikte rasters kunnen achter een klep aan de achterzijde van het apparaat worden opgeborgen.

De SuperTalker is zeer licht bedienbaar: een lichte aanraking is voldoende om een spraakboodschap af te spelen.

De SuperTalker heeft acht niveaus. Op elk niveau kunnen spraakboodschappen opgenomen worden, zodat het apparaat in verschillende situaties met verschillende kaarten gebruikt kan worden. Elk niveau kan een andere indeling en bijbehorend raster hebben. Ook het niveau wordt ingesteld met behulp van een knop aan de bovenzijde.

De SuperTalker heeft een geheugen voor maximaal 16 minuten spraak. Deze 16 minuten zijn vrij verdeelbaar over de vakken en niveaus. Het opnemen van spraak is eenvoudig en de opnames hebben een heldere geluidskwaliteit.

De SuperTalker is uitgerust met acht schakelaaraansluitingen, zodat elk vak ook met een externe schakelaar geactiveerd kan worden. Daarnaast heeft de SuperTalker een “step-ahead”-schakelaaraansluiting. Hiermee kunnen de spraakboodschappen met één schakelaar één voor één worden afgespeeld.

De SuperTalker is ook voorzien van twee “toy/appliance”-aansluitingen. Hierop kan schakelaarbedienbaar speelgoed aangesloten worden, dat vervolgens met de eerste twee knoppen van de SuperTalker kan worden aangestuurd.

Het volume kan door de gebruiker zelf ingesteld worden met behulp van de twee grote volumeknoppen aan de voorzijde. Wanneer dit niet gewenst is, kan het volume vergrendeld worden.

De SuperTalker werkt op 4 AA batterijen.

 

De SuperTalker is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag