QuickTalker

De QuickTalker is een groot plaatjesgebaseerd communicatiehulpmiddel met een vaste indeling in drie versies. Elke QuickTalker heeft bovenaan een rij van 3 knoppen voor vaste “kernboodschappen”.

Het aantal knoppen daaronder is afhankelijk van de versie. De QuickTalker 7 heeft 2×2 knoppen, de QuickTalker 12 heeft 3×3 knoppen en de QuickTalker 23 heeft 4×5 knoppen. De spraak bij deze knoppen is afhankelijk van het ingestelde niveau. De QuickTalker heeft 5 niveaus. Op elk niveau kunnen spraakboodschappen worden opgenomen, zodat het apparaat in verschillende situaties kan worden gebruikt. De bij het niveau behorende symbolenkaart schuift u eenvoudig aan de zijkant in het apparaat. Met behulp van een knop aan de voorzijde van het apparaat kan het juiste niveau worden ingesteld. De 3 vaste kernboodschappen blijven op elk niveau gelijk.

Spraakboodschappen kunnen gemakkelijk worden opgenomen met de ingebouwde microfoon. Het apparaat heeft een mooie geluidskwaliteit. Het volume is instelbaar met behulp van twee knoppen aan de voorzijde.

De QuickTalker is licht van gewicht en heeft een vast handvat aan de zijkant, waarmee het gemakkelijk kan worden meegenomen.

In vergelijking met zijn soortgenoten is de QuickTalker beperkt in zijn mogelijkheden. Ook is het apparaat wat minder robuust. De eenvoud in combinatie met de lage prijs maken de QuickTalker echter interessant voor instellingen of voor gebruik bij activiteiten in de klas.

Technische gegevens
Afmetingen: 29,5 x 30 x 4,3 cm
Gewicht:
QuickTalker 7: 758 gram
QuickTalker 12: 767 gram
QuickTalker 23: 789 gram
Voeding: 4 AA-batterijen
Aantal niveau’s: 5
Opnamecapaciteit:
QuickTalker 7: 6 minuten
QuickTalker 12: 12 minuten
QuickTalker 23: 20 minuten

 

De QuickTalkers zijn ook beschikbaar in onze webwinkel: QuickTalker 7QuickTalker 12QuickTalker 23.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag