Go Talk 9+

De GoTalk 9+ is een robuust communicatiehulpmiddel voor beginners. Het apparaat is zeer licht van gewicht en heeft een ingebouwd handvat, om het gemakkelijk te kunnen meenemen.

De GoTalk 9+ heeft 9 grote toetsen en 5 niveaus. In totaal kunnen onder deze toetsen dus 45 spraakboodschappen opgenomen worden, met een totale opnametijd van 9 minuten. Daarnaast heeft de GoTalk 9+ 3 vaste toetsen voor belangrijke boodschappen. Deze “kernboodschappen” blijven op elk niveau gelijk, zodat ze niet voor elk niveau opnieuw hoeven te worden opgenomen. Het opnemen van spraak is erg eenvoudig, zodat u de boodschappen zo vaak kunt wijzigen als u wilt.

Naast de spraaktoetsen heeft het apparaat aan de voorzijde 2 volumeknoppen en een knop voor het wisselen van niveau. Voor het wisselen van het niveau schuift u eenvoudig een nieuwe papieren communicatiekaart in het apparaat en drukt u op de niveauknop. Papieren communicatiekaarten kunt u zelf maken met bijv. SymbolStix Prime. Niet-gebruikte kaarten kunnen in een speciaal vak aan de achterzijde van het apparaat worden opgeborgen.

Technische gegevens
Gewicht: 650 gram
Afmetingen: 23 x 30 x 3 cm
Afmetingen toetsen van 57 x 45 mm
Voeding: 2 AA batterijen

Uitproberen
U kunt de GoTalk 9+ twee weken op zicht ontvangen.

 

De GoTalk 9+ is ook beschikbaar in onze webwinkel.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag