Hey_

Draadloze speaker met meeleesscherm
Hey_ is een unieke draadloze speaker met een ingebouwd display, dat gebruikt kan worden als meeleesscherm voor de communicatiehulpmiddelen van Jabbla.

De Hey_ kan via Bluetooth worden verbonden met een Vibe, Tellus 5, Tellus i5, en Mobi 3 en vervolgens elke boodschap weergeven die op het hulpmiddel wordt ingevoerd. De krachtige ingebouwde speaker kan de boodschap bovendien extra luid hoorbaar maken.

Zo communiceert u dankzij Hey_ met mensen die zich in een andere ruimte bevinden, maakt u zich beter verstaanbaar in groepen en rumoerige situaties, of voert u juist discreter een persoonlijk gesprek.

Natuurlijker communiceren
Via het tweede scherm kan uw gesprekspartner uw verhaal direct meelezen. Hij of zij hoeft daarvoor niet mee te kijken op het scherm van de spraakcomputer, maar kan gewoon tegenover u zitten, zodat u oog-in-oog met elkaar kunt communiceren. Op deze manier verloopt de communicatie vlotter en ook natuurlijker.

Op afstand of in een groep
Uw gesprekspartner kan de Hey_ bovendien meenemen wanneer hij of zij bijvoorbeeld even naar de keuken loopt. U blijft dan ook op afstand verstaanbaar.

En neemt u deel aan een groepsgesprek? Zet dan de Hey_ in het midden van de tafel, zodat iedereen kan meelezen en u goed kan verstaan.

Persoonlijke gesprekken
Voor een persoonlijk gesprek is het mogelijk de audio uit te schakelen en alleen gebruik te maken van de tekst op het scherm. Ook in het onderwijs kan deze functie van pas komen: zet de Hey_ op het bureau van de docent en roep hulp in zonder klasgenoten te storen.

Alle aandacht
De Hey_ kan van enorme toegevoegde waarde zijn voor de communicatie. De communicatie verloopt niet alleen soepeler en flexibeler, maar ook kunnen uw gesprekspartners zien wanneer u bezig bent een boodschap te formuleren, zodat u de aandacht vasthoudt.

Technische gegevens
Afmetingen: 15,8 x 6,5 x 1,9 cm
Gewicht: 160 gram
Draadloze verbinding: Bluetooth
Het meeleesscherm van de Hey_ werkt alleen in combinatie met apparatuur en software van Jabbla (Vibe, Mobi 3, Tellus 5 en Tellus i5)

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag