Zingui

De Zingui is een dynamisch communicatiehulpmiddel uit dezelfde serie als de Tellus 5, de Mobi 3 en de Smart 3. De Zingui heeft net als de Mobi een 8,4 inch scherm, maar weegt slechts 1 kilogram.

De Zingui is voorzien van een Zingui-versie van Mind Express 4 en is eenvoudig in te richten. Vocabulaires kunnen rechtstreeks op het apparaat, of met behulp van de bijgeleverde pc-software Mind Express 4 gemaakt worden. De SymbolStix symboolbibliotheek is standaard inbegrepen. Uiteraard is de Zingui ook uit te breiden met andere bibliotheken. Met behulp van de pc-software kunnen bovendien eigen plaatjes toegevoegd worden.

De Zingui is er in twee versies. De standaard Zingui is primair bedoeld voor symboolcommunicatie met natuurlijke spraak. Dankzij de ingebouwde microfoon kunnen spraakboodschappen direct op het apparaat worden opgenomen. De “snelle opname”-functie maakt het gemakkelijk om snel een nieuwe boodschap in te spreken. De Zingui heeft een zeer goede geluidskwaliteit.

De Zingui Plus heeft dezelfde mogelijkheden als de Zingui, maar heeft daarnaast een ingebouwde synthetische stem, zodat ook lettercommunicatie binnen de mogelijkheden ligt. De software bevat bovendien enkele aanvullende functies, zoals grammaticale ondersteuning en woordvoorspelling.

De Zingui kan bediend worden via het aanraakscherm, scannend met één of twee schakelaars, of met een (aangepaste) muis. De software is volledig af te schermen voor de eindgebruiker, zodat deze niet per ongeluk in de bewerkmodus of in Windows terecht kan komen.

Optioneel kan de Zingui uitgebreid worden met een module voor omgevingsbediening.

De Zingui kan door ons worden uitgerust met een persoonlijk startvocabulaire.

Technische gegevens
Gewicht: 1080 gram
Afmetingen: 215 x 165 x 38-41 mm
Scherm: 8,4 inch met LED backlight
Ingebouwde microfoon en stereo luidsprekers
Aansluitingen: hoofdtelefoon, 1x USB, 1x mini-USB (voor pc), 1x schakelaar (2e schakelaar via splitter)
Ingebouwde Gewa module (optioneel)

De Zingui is leverbaar in verschillende kleuren en met verschillende patronen.

 

De Zingui is in 2016 opgevolgd door de Zingui 2, met een breedbeeld capacitief scherm en enkele interessante nieuwe functies.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag