Zingui 2

De Zingui 2 is een dynamisch communicatiehulpmiddel uit dezelfde serie als de Tellus 5, de Mobi 3 en de Smart 3. De Zingui 2 heeft een 8 inch widescreen capacitief aanraakscherm, in een moderne strakke zwarte behuizing. Zingui 2 is de opvolger van de Zingui.

De Zingui 2 is voorzien van de dynamische communicatiesoftware Mind Express 4 en is eenvoudig in te richten. Vocabulaires kunnen rechtstreeks op het apparaat, of met behulp van de bijgeleverde pc-software Mind Express 4 gemaakt worden. De SymbolStix symboolbibliotheek is standaard inbegrepen. Uiteraard is de Zingui ook uit te breiden met andere bibliotheken. Met behulp van de pc-software kunnen bovendien eigen plaatjes toegevoegd worden.

De Zingui 2 is voorzien van een ingebouwde camera waarmee de gebruiker zelf foto’s kan maken. Deze worden opgenomen in het fotoalbum, maar kunnen ook door een begeleider toegevoegd worden aan het vocabulaire.

De Zingui is er in twee versies. De standaard Zingui 2 is primair bedoeld voor symboolcommunicatie met natuurlijke spraak. Dankzij de ingebouwde microfoon kunnen spraakboodschappen direct op het apparaat worden opgenomen. De “snelle opname”-functie maakt het gemakkelijk om snel een nieuwe boodschap in te spreken. De Zingui 2 heeft een zeer goede geluidskwaliteit.

De Zingui 2 Plus heeft dezelfde mogelijkheden als de standaard Zingui 2, maar heeft daarnaast een ingebouwde synthetische stem, zodat ook lettercommunicatie binnen de mogelijkheden ligt. De software bevat bovendien enkele aanvullende functies, zoals grammaticale ondersteuning en woordvoorspelling.

De Zingui 2 kan bediend worden via het aanraakscherm, scannend met één of twee schakelaars, of met een (aangepaste) muis. De software is volledig af te schermen voor de eindgebruiker, zodat deze niet per ongeluk in de bewerkmodus of in Windows terecht kan komen.

De Zingui 2 kan via Bluetooth gekoppeld worden aan een mobiele telefoon. Het is dan mogelijk om met behulp van de Zingui te telefoneren. Gekoppeld aan een Android telefoon is het bovendien mogelijk sms-berichten te ontvangen en versturen.

Dankzij de ingebouwde IR-module is de Zingui 2 ook te gebruiken als afstandsbediening.

Optioneel kan de Zingui 2 gecombineerd worden met Eddy, een klein draadloos display dat dienst kan doen als meeleesscherm. Eddy geeft alle tekst weer die op de Zingui wordt getypt en kan die, op commando van de gebruiker, ook uitspreken. De Eddy kan handig zijn voor privégesprekken, of juist voor groepsgesprekken.

De Zingui 2 kan door ons worden uitgerust met een persoonlijk startvocabulaire.

Technische gegevens
Gewicht: 850 gram
Afmetingen: 218 x 138 x 23 mm
Scherm: 8 inch WVGA kleuren TFT capacitief aanraakscherm met LED backlight
Ingebouwde microfoon en luidsprekers
Aansluitingen: 1x mini-USB, 2x mini-jack voor 2 schakelaars
Ingebouwde camera, IR- en Bluetooth module

Verschillen ten opzichte van de Zingui
Kleiner en lichter met een breedbeeld scherm
Capacitief aanraakscherm
Mind Express 4
Ingebouwde camera
Ingebouwde IR-module
Telefonie via Bluetooth
Koppeling met extern display (optioneel)

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag