Vibe

De Vibe is een slank en zeer praktisch dynamisch communicatiehulpmiddel. De Vibe is compact en lichtgewicht, met een 10 inch aanraakscherm, en is daarmee uitermate geschikt voor actieve gebruikers.

De Vibe is voorzien van krachtige speakers, die een luid en duidelijk stemgeluid geven. Voor een natuurlijke communicatie bevinden deze speakers zich aan de achterzijde van het apparaat. Daarnaast is de Vibe voorzien van een uniek meeleesscherm voor de gesprekspartner.

Meeleesscherm
Voor een nog betere verstaanbaarheid in meer situaties heeft de Vibe aan de achterkant een meeleesscherm, dat gekozen of getypte boodschappen kan tonen in de vorm van tekst. Dankzij dit meeleesscherm kunt u te allen tijde oogcontact behouden tijdens het communiceren, ook in rumoerige situaties of als u discreet een persoonlijk gesprek wilt voeren. En doordat uw gesprekspartners kunnen zien wanneer u bezig bent een boodschap te formuleren, helpt het scherm bovendien om de aandacht vast te houden. Behalve het ingebouwde meeleesscherm is ook de meeneembare Hey_ met de Vibe te combineren.

Communiceren met tekst of symbolen
De Vibe is voorzien van de uitgebreide communicatiesoftware Mind Express en is daarmee geschikt voor zowel tekst- als symboolcommunicatie. Ook is de Vibe uitermate geschikt voor het gebruik van kant-en-klare vocabulaires zoals Score, ALOHA, PODD en Amego.

Vocabulaires kunt u direct op het apparaat maken of aanpassen, of met behulp van de Mind Express pc-software. De SymbolStix symboolbibliotheek is standaard inbegrepen, maar het is ook mogelijk andere bibliotheken toe te voegen. Voor de spraak bevat de software een zeer natuurlijk klinkende synthetische mannen- of vrouwenstem. Daarnaast is het mogelijk natuurlijke spraak op te nemen.

Alternatieve bediening
Behalve met het aanraakscherm is de Vibe ook te bedienen met een muisvervanger, bijvoorbeeld met een joystick of hoofdmuis.

Technische gegevens
Afmetingen: 25,2 x 18 x 1,5 – 4 cm
Gewicht: 800 gram
Scherm: 10,1 inch IPS capacitief aanraakscherm, 10-punts multi-touch, resolutie 1920 x 1200 px (Full HD), beeldverhouding 16:10
Meeleesscherm: 3,12 inch mono groen PMOLED, resolutie 256 x 64 px
Geluid: HD audio, 2 x geïntegreerde speaker, ingebouwde microfoon
Camera: 2 MP voor, 5 MP achter
Aansluitingen: 1 x USB-C (USB 3.1), Wifi 802.11a/b/g/n/ac Dual Band, Bluetooth 4.1
Systeem: Intel Pentium N5000 (quad-core) processor, 4GB DDR4 RAM, 128 GB SSD, Windows 10 Home
Software: Mind Express
Batterij: Lithium-Ion 5080mAh (39Wh), capaciteit: 24 uur normaal gebruik (standaardinstellingen), 9 uur intensief gebruik (continu audio en video afspelen)

De Vibe is leverbaar in volledig zwart, of zwart met een goudkleurig speakerfrontje. Daarnaast is een beschermende draaghoes met handvat verkrijgbaar in de kleuren coal, petrol en terra.

De Vibe is ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering: Vibe 12.

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag