Vibe 12+

De Vibe 12+ is een slank en zeer praktisch dynamisch communicatiehulpmiddel met een 13 inch aanraakscherm. De Vibe 12+ is de grote broer van de Vibe 10 en de opvolger van de Vibe 12. Dankzij het grotere scherm is de Vibe 12+ geschikter voor mensen met een verminderde motoriek of visus. Ondanks zijn formaat is de Vibe 12+ makkelijk mee te nemen, dankzij een stevige rubberen ombouw met handvat. Met de ingebouwde verstelbare tafelstandaard zet u hem eenvoudig overal rechtop neer.

De Vibe 12+ heeft een extra krachtige i5-processor en is voorzien van krachtige speakers, die een luid en duidelijk stemgeluid geven. Voor een natuurlijke communicatie bevinden deze speakers zich aan de achterzijde van het apparaat. Daarnaast is de Vibe 12+ voorzien van een meeleesscherm voor de gesprekspartner.

Meeleesscherm
Voor een betere verstaanbaarheid in meer situaties heeft de Vibe 12+ aan de achterkant een meeleesscherm, dat gekozen of getypte boodschappen kan tonen in de vorm van tekst. Dankzij dit meeleesscherm kunt u te allen tijde oogcontact behouden tijdens het communiceren, ook in rumoerige situaties of als u discreet een persoonlijk gesprek wilt voeren. En doordat uw gesprekspartners kunnen zien wanneer u bezig bent een boodschap te formuleren, helpt het scherm bovendien om de aandacht vast te houden. Behalve het ingebouwde meeleesscherm is ook de meeneembare Hey_ met de Vibe 12+ te combineren.

Communiceren met tekst of symbolen
De Vibe 12+ is voorzien van de uitgebreide communicatiesoftware Mind Express en is daarmee geschikt voor zowel tekst- als symboolcommunicatie. Ook is de Vibe 12+ uitermate geschikt voor het gebruik van kant-en-klare vocabulaires zoals Score, ALOHA of PODD voor symboolgebruikers, Amego voor tekstgebruikers, of AlphaCore voor mensen met ALS/NMA.

Vocabulaires kunt u direct op het apparaat maken of aanpassen, of met behulp van de Mind Express pc-software. De SymbolStix symboolbibliotheek is standaard inbegrepen, maar het is ook mogelijk andere bibliotheken toe te voegen. Voor de spraak bevat de software een zeer natuurlijk klinkende synthetische mannen- of vrouwenstem. Daarnaast is het mogelijk natuurlijke spraak op te nemen.

Alternatieve bediening
Behalve met het aanraakscherm is de Vibe 12+ ook te bedienen met een muisvervanger, bijvoorbeeld met een joystick of hoofdmuis. Daarnaast is de Vibe 12+ voorzien van twee aansluitingen voor externe schakelaars.

Extra’s
De Vibe 12+ heeft twee ingebouwde camera’s voor het maken van foto’s of beeldbellen. Daarnaast is de Vibe 12+ voorzien van wifi, Bluetooth en een IR-zender voor omgevingsbediening.

Aan de achterzijde bevindt zich de van Jabbla welbekend Escape-knop. Daarmee kunt u al het geluid uitschakelen, scanning stopzetten en bij weergave in volledig scherm de menubalk oproepen. Staat de Vibe 12+ in slaapstand? Dan is hij makkelijk te wekken door de linkerbovenhoek van het toestel aan te raken.

Technische gegevens
Afmetingen: 31 x 27,5 x 2 – 4,5 cm
Gewicht: 1,6 kg
Scherm: 13 inch capacitief aanraakscherm, Gorilla Glass 5, resolutie 2880 x 1920 px, beeldverhouding 3:2
Meeleesscherm: 3,12 inch mono groen PMOLED, resolutie 256 x 64 px
Geluid: HD audio, 2 x geïntegreerde speaker, 2x ingebouwde microfoon, aansluiting hoofdtelefoon
Camera: 5 MP Full HD voor, 10 MP Full HD achter
Aansluitingen: 2x 3,5 mm jack voor schakelaar, 1x USB-C (USB 4/Thunderbolt 4), 1x USB 2.0, Wifi 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.1, IR
Systeem: Intel Core i5-1035G4 processor, 8GB DDR4 RAM, 256 GB SSD, Windows 10 Pro
Software: Mind Express
Batterij: 47,7 Wh, capaciteit: 12 uur normaal gebruik (standaardinstellingen), 6 uur intensief gebruik (continu audio en video afspelen)
Voedingsadapter: 65 W USB-C (15V/4A)
Kleur: zwart

 

 

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag