Tellus 5

Meer dan communicatie
Wilt u met uw spraakcomputer meer doen dan alleen communiceren? Dan is de Tellus 5 een goede keuze. De snelle processor en de ruime harde schijf maken van de Tellus een bijzonder krachtig toestel. Films bekijken, muziek afspelen, surfen op het internet, het loopt allemaal vlot en snel op de Tellus.

De Tellus 5 is net als zijn voorgangers een speciaal voor ondersteunde communicatie ontwikkeld hardwareplatform, met een zeer krachtige ingebouwde computer.De Tellus 5 heeft een strak en modern design dat gezien mag worden. Het grote 13,3 inch capacitieve aanraakscherm geeft een scherp en helder beeld dat ook buitenshuis goed te gebruiken is. De geïntegreerde speakers met geluidsversterking zorgen voor een optimale geluidskwaliteit.

Mind Express software
De Tellus wordt geleverd met de dynamische communicatiesoftware Mind Express 4, dat geschikt is voor zowel symbool- als tekstcommunicatie. Vocabulaires kunnen direct op het apparaat, of met behulp van de Mind Express pc-software gemaakt worden. De SymbolStix symboolbibliotheek is standaard inbegrepen, maar ook andere bibliotheken kunnen toegevoegd worden. De software bevat bovendien een zeer natuurlijk klinkende synthetische mannen- of vrouwenstem (RealSpeak of Acapela, naar keuze). Daarnaast is het mogelijk natuurlijke spraak op te nemen.

De Tellus 5 kan door ons worden uitgerust met een persoonlijk startvocabulaire.

In verbinding met de buitenwereld
De Tellus 5 heeft geïntegreerde modules voor WLAN en Bluetooth aan boord. Surf op het internet of maakt verbinding met een ondersteunde GSM en voer vervolgens uw gesprek via de Tellus.

De Tellus is daarnaast voorzien van een ingebouwde webcam en (optioneel) een infrarood zender voor omgevingsbediening.

Alternatieve bediening
De Tellus heeft een groot aanraakscherm, maar kan ook bediend worden met oogbesturing, een muisvervanger, of scannend met een of twee schakelaars.

De Tellus is voorzien van een tafelstandaard, maar kan ook gemakkelijk op een rolstoel of statief gemonteerd worden.

Technische gegevens
Systeem: Intel® CoreTM i5-4300U, 240 GB SSD HD, 4 GB DDR3 RAM
Scherm: 13.3“ WXGA LED wide view capacitief aanraakscherm, 1280 x 800 pixels
Audio: geïntegreerde stereo luidsprekers en audioversterking, microfoon
Software: Windows 10 Pro 64 bit met Mind Express 4
Spraakuitvoer: RealSpeak (Nuance) of BrightSpeech (Acapela)
Aansluitingen: 3x USB, webcam, IR omgevingsbediening (optioneel), 2 schakelaaringangen voor scanning
Gewicht: 2,75 kg

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag