Smart 3

De Smart 3 is de opvolger van de Smart 2, het kleine broertje van de Zingui 2, de Mobi 3 en de Tellus 5. De Smart 3 is een zakformaat communicatiehulpmiddel met een helder 4,3 inch scherm en een stevige trendy behuizing. Het hulpmiddel is klein en licht en daardoor gemakkelijk meeneembaar.

De Smart 3 is voorzien van de dynamische communicatiesoftware Mind Express 4 en is eenvoudig in te richten. Vocabulaires kunnen direct op het apparaat, of met behulp van de bijgeleverde Mind Express 4 pc-software gemaakt worden. In het laatste geval wordt het vocabulaire via een USB-kabel naar het apparaat overgezet.

De Mind Express software is geschikt voor symbool- en tekstcommunicatie, en bevat standaard woord-, symbool en zinsvoorspelling en grammaticale ondersteuning. De symbolen van SymbolStix zijn inbegrepen, maar ook andere bibliotheken kunnen toegevoegd worden. Uiteraard is het ook mogelijk eigen afbeeldingen te gebruiken.

De Smart 3 is voorzien van een ingebouwde camera waarmee de gebruiker zelf foto’s kan maken. Deze worden opgenomen in het fotoalbum, maar kunnen ook door een begeleider toegevoegd worden aan het vocabulaire.

De software bevat standaard een zeer duidelijke synthetische mannen- en vrouwenstem. Daarnaast is het mogelijk natuurlijke spraak te gebruiken. Dankzij de ingebouwde microfoon kunnen spraakboodschappen direct op het apparaat worden opgenomen. De “snelle opname”-functie maakt het gemakkelijk om snel een nieuwe boodschap in te spreken. De Smart 3 heeft geïntegreerde stereo luidsprekers met een zeer goede geluidskwaliteit.

De software op de Smart is volledig af te schermen voor de eindgebruiker, zodat deze niet per ongeluk in de bewerkmodus of in het besturingssysteem terecht kan komen. Met behulp van een hardwareknop kan de gebruiker het apparaat zelf in- en uitschakelen.

De Smart 3 kan via Bluetooth gekoppeld worden aan een mobiele telefoon. Het is dan mogelijk om met behulp van de Smart te telefoneren. Gekoppeld aan een Android telefoon is het bovendien mogelijk sms-berichten te ontvangen en versturen.

Dankzij de ingebouwde IR-module is de Smart ook te gebruiken als afstandsbediening.

Optioneel kan de Smart 3 gecombineerd worden met Eddy, een draadloos meeleesschermpje, dat alle tekst weergeeft die op de Smart wordt getypt. Eddy kan handig zijn voor het voeren van privégesprekken, of juist voor groepsgesprekken.

De Smart 3 is leverbaar in de kleuren oranjebruin, blauwgroen en grijs. Een rubberen hoesje zorgt voor extra bescherming.

De Smart kan door ons worden uitgerust met een persoonlijk startvocabulaire.

Technische gegevens
Gewicht: 250 gram
Scherm: 4,3 inch WVGA aanraakscherm
Geïntegreerde stereo luidsprekers
Besturingsysteem: Windows Mobile
Aansluitingen: 1x USB OTG
Geïntegreerde camera, IR- en Bluetoothmodule

Verschillen ten opzichte van de Smart 2
Kleiner en lichter, maar groter scherm
Mind Express 4
Ingebouwde camera
Ingebouwde IR-module
Telefonie via Bluetooth
Koppeling met extern display (optioneel)

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag