Proloquo2Go Speechpack

Proloquo2Go Speechpack is een dynamisch communicatiehulpmiddel voor symboolgebruikers. Het hulpmiddel heeft een 10,2 inch aanraakscherm, een stevige behuizing en een ingebouwde versterkte speaker die zorgt voor een goede verstaanbaarheid.

Uitgebreid kant-en-klaar vocabulaire
Proloquo2Go Speechpack is voorzien van de Proloquo2Go software, met het zeer uitgebreide kant-en-klare symboolvocabulaire Crescendo. Crescendo geeft beginnende en gevorderde symboolgebruikers niet alleen de mogelijkheid te communiceren, maar ook zich verder te ontwikkelen.

Crescendo is beschikbaar in 3 niveaus en 23 rasterformaten. Het vocabulaire is aan te passen op het apparaat zelf. U bepaalt eenvoudig welke uitingen u voor de gebruiker toegankelijk maakt en welke u verbergt. Met behulp van de zoekfunctie kunt u uitingen snel vinden. Natuurlijk kunt u ook persoonlijke uitingen toevoegen. Daarbij kunt u gebruik maken van de SymbolStix symbolenbibliotheek of van eigen foto’s. Zo stemt u het vocabulaire eenvoudig af op het niveau en de leefwereld van de eindgebruiker. Met behulp van sjablonen maakt u bovendien eenvoudig nieuwe pagina’s. Hoewel Proloquo2Go primair is gericht op symboolcommunicatie, kunt u ook kaarten voor tekstcommunicatie toevoegen.

Voor het uitspreken van woorden en zinnen kunt u gebruik maken van natuurlijk klinkende synthetische volwassen- of kinderstemmen naar keuze. Voor een extra persoonlijke toon zijn de kinderstemmen aangevuld met spraakopnames van veelgebruikte uitdrukkingen en stemgeluiden, met de juiste intonatie.

Bij het samenstellen van zinnen met symbolen, kan de gebruiker woorden verbuigen of vervoegen door een knop ingedrukt te houden en in een pop-up de juiste woordvorm te kiezen. Berichten zijn te delen via e-mail, iMessage, Twitter, Facebook, of te kopiëren naar andere apps.

In Proloquo2Go wisselt u eenvoudig tussen verschillende gebruikers, vocabulaires of talen. Crescendo is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Wilt u geen gebruik maken van Crescendo, dan kunt u in Proloquo2Go ook zelf een vocabulaire maken.

Hardware
De Speechpack is compact, licht van gewicht, maar ook robuust. De beschermende behuizing heeft een ingebouwd handvat en een uitklapbare standaard waarmee het hulpmiddel eenvoudig neergezet kan worden. De Speechpack kan ook opgebouwd worden, bijvoorbeeld op een rolstoel. Dit alles maakt de Proloquo2Go Speechpack een handzaam communicatiehulpmiddel voor thuis en onderweg.

De behuizing van de Proloquo2Go Speechpack is verkrijgbaar in grijs.

Technische gegevens
Afmetingen: 27,3 × 19,6 × 5,2 cm
Scherm: 10,2 inch capacitief aanraakscherm, resolutie 2160×1620
Gewicht: 1,1 kg
Ingebouwde versterkte speakers
Ingebouwde camera’s aan voor en achterzijde
Ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting
Voeding: ingebouwde oplaadbare batterij voor apparaat en speaker, apart op te laden

Optie

Prijs

Toevoegen aan offerteaanvraag